www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2016-01-11

Resepi Jus Ajaib


Resepi Jus Ajaib | Resepi Jus Ajaib ini adalah dari bahan asas semulajadi yang mana ianya lebih selamat dari ubat ubatan atau supplemen yang kita sendiri tidak tahu kandungannya. 

Tekanan Darah Tinggi 
timun yang besar
Seleri
Buah Pear
Lemon

Ubat Tahan Sakit 
Nenas
Seleri
Daun Ketumbar
Halia

Kulit Halus
Lobak Merah
Salad
Timun
Tomato

Varicose Vein ( Salur Darah Vena menjadi besar)
Ubi Bit (Ubi Merah)
Nenas
Seleri
Lad Benggala
Lemon
Halia

Stress (Tekanan)
Epal
Bayam 
Seleri 
Lemon
Halia

Selulit
Anggur
Oren
Limau Nipis
Halia

Resepi jus ini seperti rawatan tradisional melalui bahan semulajadi yang baik untuk diri. Diharap dapat membantu sesiapa yang mempunyai masalah ini dan bergantung kepada ubatan klinik atau hospital. Selamat Berjaya!

9 comments:

Raihanah Ahmad said... [Reply]

insyaAllah boleh cubalah nanti

Erni Hasmiza said... [Reply]

Wah..tak sangka ada jus untuk selulit huhu thanks kak for the recipe.

Dunia Zumal said... [Reply]

Nice sharing, lebih selamat dari panadol kan...

ros nordin said... [Reply]

sedapnya jus ..nanti boleh buat..^^

Nao Mei said... [Reply]

Kalau jus ajaib macam nie...cik akak nak juga cuba...hihi..

anajingga said... [Reply]

yang selulit tu menarik lah cik EN, :)

Fieza Sani said... [Reply]

menarik info resipi jus ajaib ni..bahan2 semua original..

dear anies said... [Reply]

thanks 4 sharing ;-)

Kira Sakura said... [Reply]

oraganic, selamat dan sihat insyaAllah :)

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads