www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2016-01-11

Resepi Jus Ajaib


Resepi Jus Ajaib | Resepi Jus Ajaib ini adalah dari bahan asas semulajadi yang mana ianya lebih selamat dari ubat ubatan atau supplemen yang kita sendiri tidak tahu kandungannya. 

Tekanan Darah Tinggi 
timun yang besar
Seleri
Buah Pear
Lemon

Ubat Tahan Sakit 
Nenas
Seleri
Daun Ketumbar
Halia

Kulit Halus
Lobak Merah
Salad
Timun
Tomato

Varicose Vein ( Salur Darah Vena menjadi besar)
Ubi Bit (Ubi Merah)
Nenas
Seleri
Lad Benggala
Lemon
Halia

Stress (Tekanan)
Epal
Bayam 
Seleri 
Lemon
Halia

Selulit
Anggur
Oren
Limau Nipis
Halia

Resepi jus ini seperti rawatan tradisional melalui bahan semulajadi yang baik untuk diri. Diharap dapat membantu sesiapa yang mempunyai masalah ini dan bergantung kepada ubatan klinik atau hospital. Selamat Berjaya!

  9 comments:

  1. Wah..tak sangka ada jus untuk selulit huhu thanks kak for the recipe.

    ReplyDelete
  2. Nice sharing, lebih selamat dari panadol kan...

    ReplyDelete
  3. sedapnya jus ..nanti boleh buat..^^

    ReplyDelete
  4. Kalau jus ajaib macam nie...cik akak nak juga cuba...hihi..

    ReplyDelete
  5. yang selulit tu menarik lah cik EN, :)

    ReplyDelete
  6. menarik info resipi jus ajaib ni..bahan2 semua original..

    ReplyDelete
  7. oraganic, selamat dan sihat insyaAllah :)

    ReplyDelete

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads