www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2016-01-13

Punca Penceraian Paling Rare


Punca Penceraian Paling Rare | Sumber dari Jabatan Kehakiman Syariah Selangor dan penyelidikan kosmo!. Nampaknya hal remeh menjadi isu yang besar sehingga berlaku penceraian. Lupa pam tandas dan isteri basuh baju waktu malam menjadi salah satu penceraian yang paling rare!

  4 comments:

  1. takut nak komen, kembalilah kepada hukum Allah swt, segala garis panduanNya lengkap di dalam Al Quran.

    ReplyDelete
  2. Ish..biar betul..semua hal kecik je. sampai boleh bercerai ek..ish!

    ReplyDelete
  3. hmmm remeh-temeh mostly.
    aida pun da save dlm blogpost = draft keratan akhbar ni.
    nak share bhw ~ jgn la jadi kan perkahwinan tu sbg tempat persinggahan.
    kawin krn Allah la...

    ReplyDelete

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads

Grab Me!