www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2016-01-13

Punca Penceraian Paling Rare


Punca Penceraian Paling Rare | Sumber dari Jabatan Kehakiman Syariah Selangor dan penyelidikan kosmo!. Nampaknya hal remeh menjadi isu yang besar sehingga berlaku penceraian. Lupa pam tandas dan isteri basuh baju waktu malam menjadi salah satu penceraian yang paling rare!

4 comments:

anajingga said... [Reply]

takut nak komen, kembalilah kepada hukum Allah swt, segala garis panduanNya lengkap di dalam Al Quran.

Haffizul Iskandar said... [Reply]

Ish..biar betul..semua hal kecik je. sampai boleh bercerai ek..ish!

eima said... [Reply]

hmmm tatau nk komen ape

adianiez AIDA said... [Reply]

hmmm remeh-temeh mostly.
aida pun da save dlm blogpost = draft keratan akhbar ni.
nak share bhw ~ jgn la jadi kan perkahwinan tu sbg tempat persinggahan.
kawin krn Allah la...

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads