www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2016-01-10

Panduan Simbol di Dashboard Kereta


Panduan Simbol di Dashboard Kereta | Rupanya banyak juga simbol yang kita tidak tahu. Diharap dapat membantu pembaca. Kredit dari Facebook

9 comments:

Syamsid Dhuha said... [Reply]

Haha yang pastinye tahu pabila memandu ialah , Minyak ! , Haha That was a common thing to do as drive we check oil first ,but If it has 2 or 1 bar on oilmeter , all we need to do is go to stesen minyak . haha Btw nice post :)

Farahain ZFA said... [Reply]

ohh ,, banyak rupanyan symbol yg ain baru tahu ni. hahaha.

Abak Lorong Cinta said... [Reply]

nice sharing... dh ada kreta pun ada smbol yg x thu.. adoi

Athirah Diyana said... [Reply]

alamak! banyaknya

skuterlady said... [Reply]

pinjam entry ni ke blog saya boleh yek? saya kredit ke blog ni nanti. Tq... ^_^

Mia Liana said... [Reply]

wahhh.. banyaknya...


pstttt.. terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #21 dan blog ini tersenarai dalam http://www.mialiana.com/2015/12/senarai-url-blog-21.html

maaf ya sangat-sangat, mia baru je sempat nak blogwalking ni... (^_^)

Munirah Mustafar said... [Reply]

ooo...macam tu...
banyak nye simbol..huhuhuhu


~Admin : My New Blogger~
http://munirahmustafar84.blogsot.my

Dunia Zumal said... [Reply]

Wah banyak rupanya simbol kat dashboard tu ^-^

Shiqin Sunshine said... [Reply]

Wahh tq2 hehe

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads