www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2016-01-17

Norazlina Aziz (Azlyna Aziz) Ikon Ziana Zain Dalam Seiras Seirama


Norazlina Aziz (Azlyna Aziz) Ikon Ziana Zain Dalam Seiras Seirama | Nampaknya penantian cik en selama berbulan ini akhirnya sampai ke penghujungnya. Cik en pernah keluarkan entri mengenai akak Elynn di Norazlina Aziz (Azlyna Aziz) Seiras Seirama. Cik en admirer dengan kak Elynn ini sebelum beliau masuk ke rancangan Seiras Seirama terbitan Astro lagi dengan lagu Putus Terpaksa. Kerap mendengar lagu beliau. Rasanya dalam sehari berpuluh puluh kali play di youtube. Apabila di update oleh abangnya yang akak elynn dapat menjadi 4 peserta untuk ikon Ziana Zain, firasat cik en, yang akak Elynn akan berjaya dan sebagai sokongan cik en buat entri tersebut. Rakaman awal rasanya telah dijalankan. Tapi masing masing tutup mulut sehinggalah rakaman dikeluarkan di Astro Ria pada 17 Januari 2016. Sepanjang rancangan ini dijalankan, tiada sebarang feedback dari kak Elynn. Mungkin ianya menambah suspen di kalangan yang mengenali kak Elynn. 

Kak Elynn berjaya mengalah 3 orang peserta yang lain. Tahniah buat kak Azlyna Aziz. Good luck untuk final nanti kak!

  3 comments:

  1. Alaaa..Pada saya, Salma more better..rasa mcm lagi sesuai compare elynn ni..sorry, just my opinion..

    ReplyDelete
  2. @Fieza Sani yup.. salma is better. tpi kena tengok konsep rancangan ini. Seiras dan seirama. Suara salma ok sangat sebabnya dia pernah masuk mentor dulu.. tpi suara dia tidak lantang seperti ziana zain. Tapi kak eylnn lantang dan jelas sebutannya. Pada peringkat awal, salma nynyikan lagu dengan sebutan yang salah. jelas kedengaran. kedua, masa cantas mencantas, suara salma kedengaran low dan tidak menepati tone ziana zain mennyanyikan lagu tu. salma tersangatlah ok tapi dia ada identiti dia sendiri.

    ReplyDelete
  3. ingatkan salma gak boleh tapi xde rezeki... elynn ok dah tu dengar ziana kata tu

    ReplyDelete

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads

Grab Me!