www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2016-01-17

Norazlina Aziz (Azlyna Aziz) Ikon Ziana Zain Dalam Seiras Seirama


Norazlina Aziz (Azlyna Aziz) Ikon Ziana Zain Dalam Seiras Seirama | Nampaknya penantian cik en selama berbulan ini akhirnya sampai ke penghujungnya. Cik en pernah keluarkan entri mengenai akak Elynn di Norazlina Aziz (Azlyna Aziz) Seiras Seirama. Cik en admirer dengan kak Elynn ini sebelum beliau masuk ke rancangan Seiras Seirama terbitan Astro lagi dengan lagu Putus Terpaksa. Kerap mendengar lagu beliau. Rasanya dalam sehari berpuluh puluh kali play di youtube. Apabila di update oleh abangnya yang akak elynn dapat menjadi 4 peserta untuk ikon Ziana Zain, firasat cik en, yang akak Elynn akan berjaya dan sebagai sokongan cik en buat entri tersebut. Rakaman awal rasanya telah dijalankan. Tapi masing masing tutup mulut sehinggalah rakaman dikeluarkan di Astro Ria pada 17 Januari 2016. Sepanjang rancangan ini dijalankan, tiada sebarang feedback dari kak Elynn. Mungkin ianya menambah suspen di kalangan yang mengenali kak Elynn. 

Kak Elynn berjaya mengalah 3 orang peserta yang lain. Tahniah buat kak Azlyna Aziz. Good luck untuk final nanti kak!

3 comments:

Fieza Sani said... [Reply]

Alaaa..Pada saya, Salma more better..rasa mcm lagi sesuai compare elynn ni..sorry, just my opinion..

Eintan Nurfuzie said... [Reply]

@Fieza Sani yup.. salma is better. tpi kena tengok konsep rancangan ini. Seiras dan seirama. Suara salma ok sangat sebabnya dia pernah masuk mentor dulu.. tpi suara dia tidak lantang seperti ziana zain. Tapi kak eylnn lantang dan jelas sebutannya. Pada peringkat awal, salma nynyikan lagu dengan sebutan yang salah. jelas kedengaran. kedua, masa cantas mencantas, suara salma kedengaran low dan tidak menepati tone ziana zain mennyanyikan lagu tu. salma tersangatlah ok tapi dia ada identiti dia sendiri.

Cik Ash said... [Reply]

ingatkan salma gak boleh tapi xde rezeki... elynn ok dah tu dengar ziana kata tu

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads