www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2016-01-08

Kisah Sebenar FizoMawar Vs Blogger Emas Putih


Kisah Sebenar FizoMawar Vs Blogger Emas Putih | Cik en antara blogger yang terawal yang mengetahui kisah FizoMawar dan Blogger Emas Putih. Bermula dengan entri Review FizoMawar. Komen cik en, review uzu tidaklah mengkritik sampai keluarkan ayat sinis dan bahasa kasar. Masa ini cik en abaikan sahaja sebab rasanya ini pendapat seorang pelanggan. Ini hak pelanggan. Tiba tiba uzu keluarkan entri permohonan maaf dari fizomawar . Dan apabila dibaca kenyataan maaf, nampak ada nada sinis dan permohonan maaf yang tidak ikhlas. Tapi cik en terima la dan bersangka baik. Tapi hari ini, cik en baca kenyataan fizo omar di MSTAR melalui artikel INI, sudah jadi lain.

Kesimpulannya Fizo Mawar tidak boleh dikritik dan apabila dikritik, dikatakan cuba hendak jatuhkan perniagaan orang Melayu. Susah jika orang menggunakan nama Melayu dan Islam untuk membetulkan apa yang tidak betul dan menyalahkan apa yang salah.

  12 comments:

  1. aku mmg tak suka sgt ngan fizo omar ni ... dah lakonan kayu .. ok la tu bkn bakat die tak pe ... tap bab nk komplen lelbih dlm satu hal ... aku bg contoh GV dan DSV la....

    ReplyDelete
  2. Cuba imagine kalau uzu komen through email, rasa-rasanya fizomawar akan layan & akan memperbaiki tak kelemahan servis restoren mereka. Rasa-rasanya dibiarkan sahaja & tidak melakukan apa-apa tindakan.

    ReplyDelete
  3. Yela EN..nieyl pun baru je lepas baca kat Mstar..

    ReplyDelete
  4. susah juga kan. Padahal pelanggan tu bgtau apa pengalaman dia semasa berkunjung ke sana. Itu pendapat pelanggan, so tuan kedai kena ambik positif la... perbaiki kelemahan service kedai. susah la nak maju kalau nak dengar yang baik je...

    ~Admin : My New Blogger~
    http://munirahmustafar84.blogspot.my

    ReplyDelete
  5. Kalau tak boleh kena kritik..baik toksah meniaga....amenda ntah...standard la kita blogger buat review cakap apa yang betul...takkan nak tipu orang..

    ReplyDelete
  6. rasenye entry yg uzu post tu oke je..bukan uzu suruh boikot ke ape ke..aah kenyataan mohon maaf tu mcm x ikhlas jer..hahah xtau la teman

    ReplyDelete
  7. cik en, intan copy & credit skali lalal...

    ReplyDelete
  8. Ada bezanya review dan kritikan. Tapi kalau sungguh pun itu satu kritikan patut dia terima dgn hati terbuka dn cuba ubah utk ke arah yg lebih baik.

    ReplyDelete

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads

Grab Me!