www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2016-01-13

Jadilah Seperti Rashid


Jadilah Seperti Rashid | Nampaknya Jadilah Seperti rashid sudah menjadi viral di Facebook. Menggunakan facebook Jadilah Seperti Rashid, page ini mendapat like hampir 100k dalm 2 hari. Page JSR ini di create pada 11 Januari 2016 jam 12.50 pagi. Hebatnya JSR ini. Siapakah dia? Masih belum diketahui. Antara detail yang boleh cik en bagi maklumat ialah
Rashid akan kupas semua sikap dan perangai orang kita yang negatif, Rashid akan buat ikut cara Rashid. Jadilah seperti Rashid
Antara yang sempat cik en download adalah dibawah ini :










Korang hendak layan ayat Rashid yang lain? Boleh like page Jadilah Seperti Rashid
update : Berita Utama 17/1/2016
jadilah seperti rashid


13 comments:

SITI SORFIENA SYASHA said... [Reply]

Jadila seperti Rashid :)

ros nordin said... [Reply]

hahaa. macam best je JSR ni..

Nao Mei said... [Reply]

Comel je status rashid nie dik..hihi..

Fieza Sani said... [Reply]

Haha..terbaik la ayat2 dia..kena je dgn kita..

Dunia Zumal said... [Reply]

Tiada apa dapat Zumal katakan, jadilah seperti Rashid ^-^

Aienienka Peter said... [Reply]

tepuk tgn~ sy positif mcm rashid.. haha lulz~

Syahindah Ms said... [Reply]

Tulahhh dah trending Rashid ni kat twitter hehe . Btw , cik en ditag join segmen , jum joinnnn :))


http://yekeindah.blogspot.my/2016/01/mini-giveaway-by-si-chubby_13.html

tenku butang said... [Reply]

terbaek..

eima said... [Reply]

tu la ada jugak tgk org pakat share rashid ni kat fb

dah mcm meran memula dulu hahahaha pelapis kah??

nuyui a.k.a miss YUI said... [Reply]

hee mcm mcm skg.

Asha Lya said... [Reply]

Owhh ni plak yg jdi trending skrg...
ada2 jer kihkih2

Puan Wawa said... [Reply]

PENOMENA RASHID BETUL DUA HARI NI...")
BAGUS RASSYID KAN..HIHI

adianiez AIDA said... [Reply]

yes. byk juga lalu di wall fb aida.
nice to read :)

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads