www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2016-01-20

Cara Mengetahui Beg Wanita Berjenama Original atau Palsu


Cara Bezakan Beg Wanita Original atau Palsu | Fake Or Real For Branded Product. Untuk pencinta atau pengemar mengumpul atau memiliki barangan berjenama seperi LV, Coach, dan sebagainya, korang wajib mengetahui ciri ciri asli yang dikeluarkan oleh barangan berjenama ini untuk mengelak dari ditipu. Bagi cik en ini, cik en sendiri bukannya kaki shopping jadi hanya boleh menambah pengetahuan sahaja. Tidak sangka, berapa lubang jahit pun boleh bezakan yang mana Original atau Palsu. 






















  10 comments:

  1. susah gak nak hafal mana ori mana fake ...

    ReplyDelete
  2. Akak suka beg macam nie...,hihi
    Tapi tulah..terasa sayang je duit nak beli mahal2..hihi

    ReplyDelete
  3. Betul tepat sekali! Hati2 barang fake! Kalau kat Singapore pakai barang fake boleh kena saman. Bukan barang je fake. manusia pun banyak fake cik EN ..hehehe^^

    ReplyDelete
  4. Terima kasih cik en....menjadi sumber rujukan berguna ni...harapnya dapat membantu kepada sesiapa sahaja yang gemar atau baru mula untuk berjinak jinak membeli barangan branded..

    ReplyDelete
  5. Lya bukan la peminat handbag mhl2 mcm ni...slalu cuci2 mata je hihi

    ReplyDelete
  6. tq atas info..

    kita pkai bag murah2 je.. heeee

    ReplyDelete
  7. rajinnye buat research..gigih..hihi

    ReplyDelete
  8. Wow.. nice information.. even I am not a shopaholic too.. thanks..
    please visit my blog.. airia98@blogspot.my

    ReplyDelete

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads