www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2016-01-20

Cara Mengetahui Beg Wanita Berjenama Original atau Palsu


Cara Bezakan Beg Wanita Original atau Palsu | Fake Or Real For Branded Product. Untuk pencinta atau pengemar mengumpul atau memiliki barangan berjenama seperi LV, Coach, dan sebagainya, korang wajib mengetahui ciri ciri asli yang dikeluarkan oleh barangan berjenama ini untuk mengelak dari ditipu. Bagi cik en ini, cik en sendiri bukannya kaki shopping jadi hanya boleh menambah pengetahuan sahaja. Tidak sangka, berapa lubang jahit pun boleh bezakan yang mana Original atau Palsu. 






















10 comments:

Sumber Informasi said... [Reply]

susah gak nak hafal mana ori mana fake ...

Nao Mei said... [Reply]

Akak suka beg macam nie...,hihi
Tapi tulah..terasa sayang je duit nak beli mahal2..hihi

ros nordin said... [Reply]

Betul tepat sekali! Hati2 barang fake! Kalau kat Singapore pakai barang fake boleh kena saman. Bukan barang je fake. manusia pun banyak fake cik EN ..hehehe^^

PeRdU cINta said... [Reply]

Terima kasih cik en....menjadi sumber rujukan berguna ni...harapnya dapat membantu kepada sesiapa sahaja yang gemar atau baru mula untuk berjinak jinak membeli barangan branded..

Cik Ash said... [Reply]

tips yang bagus ni

Asha Lya said... [Reply]

Lya bukan la peminat handbag mhl2 mcm ni...slalu cuci2 mata je hihi

sya mimie said... [Reply]

tq atas info..

kita pkai bag murah2 je.. heeee

Munirah Mustafar said... [Reply]

banyak gak penelitian tu ek...

sabariah razali said... [Reply]

rajinnye buat research..gigih..hihi

Nur Khairiah said... [Reply]

Wow.. nice information.. even I am not a shopaholic too.. thanks..
please visit my blog.. airia98@blogspot.my

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads