www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2015-12-24

Senarai Hadiah Give Away Bernilai RM500 by Nurfuzie & Mamalink


Senarai Hadiah Give Away Bernilai RM500 by Nurfuzie & Mamalink  | Alhamdulillah, sekali lagi cik en akan mengadakan give away tapi bersama sama Mamalink sebagai penganjur dan 9 orang sponsar sponsar yang lain. Kali ini cik en mengurangkan bilangan sponsar dan menghadkan syarat bagi memudahkan peserta peserta. Jika sebelum ini, ada peserta peserta Give Away Nurfuzie Dot Com #1, ianya amat mudah kerana sponsar yang ada kali ini adalah sponsar yang sama cuma ada penambahan 1 penganjur yang perlu difollow. Itu pun hanya like di Facebook sahaja. Mudah kan? Hadiah GA kali ini bernilai RM 535 untuk 27 pemenang dan mempunyai pelbagai hadiah yang menarik. GA ini akan bermula 4 Januari sehingga 31 Januari 2016. Jom kita tengok hadiah GA kali ini

Voucher AEON RM20 x 10 Pemenang

Topup RM 10 x 1 Pemenang

Cash RM15 x 2 Pemenang

Cash RM 10 x 3 Pemenang

Cash RM10 x 2 Pemenang

Cash RM 10 x 1 Pemenang


Shaklee Vit C x 1 Pemenang
Shaklee Lecithin x 1 Pemenang


Inspired Perfume x 2 Pemenang

Keychain x 3 Pemenang

Shaklee Peppermint Ginger Plus x 1 Pemenang

Seperti GA sebelum ini, berlaku banyak kejutan, Insyallah mungkin kali ini akan ada jika penyertaan memberangsangkan. 

9 comments:

Mrs Yatie said... [Reply]

itu dia ;)

NUR RAIHANAH said... [Reply]

wahhh bestnyaaaaa

kak gojes said... [Reply]

wah tak sabar nak join cik Ein

Keladi Ubi said... [Reply]

Hadiah mnarik..x sabar nk join..GA ni...slm prknln dripda sy...

Nurhuda Ismail said... [Reply]

bestnyaa kene join nih

Akim said... [Reply]

Boleh tahan jugak adiahnye

Keladi Ubi said... [Reply]

belum boleh hantar penyertaan ke...wahh tak sabar nak tunggu

aRz MoHa said... [Reply]

Hadiah menarik boleh la cuba nanti

iecha nella said... [Reply]

Shaklee Vit C x 1 Pemenang
Shaklee Lecithin x 1 Pemenang
fokus saya nak tu jerk... dah join daaaa... xsabar tggu result.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads