www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2015-12-24

Senarai Hadiah Give Away Bernilai RM500 by Nurfuzie & Mamalink


Senarai Hadiah Give Away Bernilai RM500 by Nurfuzie & Mamalink  | Alhamdulillah, sekali lagi cik en akan mengadakan give away tapi bersama sama Mamalink sebagai penganjur dan 9 orang sponsar sponsar yang lain. Kali ini cik en mengurangkan bilangan sponsar dan menghadkan syarat bagi memudahkan peserta peserta. Jika sebelum ini, ada peserta peserta Give Away Nurfuzie Dot Com #1, ianya amat mudah kerana sponsar yang ada kali ini adalah sponsar yang sama cuma ada penambahan 1 penganjur yang perlu difollow. Itu pun hanya like di Facebook sahaja. Mudah kan? Hadiah GA kali ini bernilai RM 535 untuk 27 pemenang dan mempunyai pelbagai hadiah yang menarik. GA ini akan bermula 4 Januari sehingga 31 Januari 2016. Jom kita tengok hadiah GA kali ini

Voucher AEON RM20 x 10 Pemenang

Topup RM 10 x 1 Pemenang

Cash RM15 x 2 Pemenang

Cash RM 10 x 3 Pemenang

Cash RM10 x 2 Pemenang

Cash RM 10 x 1 Pemenang


Shaklee Vit C x 1 Pemenang
Shaklee Lecithin x 1 Pemenang


Inspired Perfume x 2 Pemenang

Keychain x 3 Pemenang

Shaklee Peppermint Ginger Plus x 1 Pemenang

Seperti GA sebelum ini, berlaku banyak kejutan, Insyallah mungkin kali ini akan ada jika penyertaan memberangsangkan. 

  9 comments:

  1. Hadiah mnarik..x sabar nk join..GA ni...slm prknln dripda sy...

    ReplyDelete
  2. belum boleh hantar penyertaan ke...wahh tak sabar nak tunggu

    ReplyDelete
  3. Hadiah menarik boleh la cuba nanti

    ReplyDelete
  4. Shaklee Vit C x 1 Pemenang
    Shaklee Lecithin x 1 Pemenang
    fokus saya nak tu jerk... dah join daaaa... xsabar tggu result.

    ReplyDelete

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads