www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2015-12-26

Segmen Awak Orang Mana?


Segmen Awak Orang Mana? | Support segmen RRAI kali ini. Segmen lain dari yang lain gitu. Code dipilih : 740A97 dan cik en berasal dari kuala kangsar perak. Bandar Diraja dan bersejarah. Terkenal dengan labu sayong, cendol, sg perak dan muzium serta galeri.

  7 comments:

  1. wah macam best je segmen ni! selamat bersegmen ye kak eintan!

    ReplyDelete
  2. tq support segmen tak seberapa ni cik en hehehe. terima kasih sbb join!

    ReplyDelete
  3. terima kasih join cik en :) salam sayang dari muar, johor hehe

    ReplyDelete
  4. Orang Kuala Kangsar baik2 hati ;)

    ReplyDelete
  5. cik en orang Perak :). Setakat ni yaya belum sampai Perak lagi teringin juga nak ke sana. InsyaaALLAH :)

    Happy new year cik en. semoga tahun 2016 dilalui dengan lebih baik dari tahun sebelumnya.

    ReplyDelete
  6. Hi qila singgah dari segmen sama hehe.

    Qila orang Gombak btw huhu.

    ReplyDelete
  7. http://www.bajuwarnacoklat.com/2016/01/banner-untuk-segmen-awak-orang-mana-dah.html

    ReplyDelete

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads

Grab Me!