www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2015-12-26

Segmen Awak Orang Mana?


Segmen Awak Orang Mana? | Support segmen RRAI kali ini. Segmen lain dari yang lain gitu. Code dipilih : 740A97 dan cik en berasal dari kuala kangsar perak. Bandar Diraja dan bersejarah. Terkenal dengan labu sayong, cendol, sg perak dan muzium serta galeri.

7 comments:

sofie adie said... [Reply]

wah macam best je segmen ni! selamat bersegmen ye kak eintan!

NUR RAIHANAH said... [Reply]

tq support segmen tak seberapa ni cik en hehehe. terima kasih sbb join!

NUR RAIHANAH said... [Reply]

terima kasih join cik en :) salam sayang dari muar, johor hehe

namy yul said... [Reply]

Orang Kuala Kangsar baik2 hati ;)

Aleiya Mustaffa said... [Reply]

cik en orang Perak :). Setakat ni yaya belum sampai Perak lagi teringin juga nak ke sana. InsyaaALLAH :)

Happy new year cik en. semoga tahun 2016 dilalui dengan lebih baik dari tahun sebelumnya.

Aqilah Azmi said... [Reply]

Hi qila singgah dari segmen sama hehe.

Qila orang Gombak btw huhu.

NUR RAIHANAH said... [Reply]

http://www.bajuwarnacoklat.com/2016/01/banner-untuk-segmen-awak-orang-mana-dah.html

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads