www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2015-11-18

Volunteers Sukan SEA 2017


Volunteers Sukan SEA 2017 | YB Khairy Jamaluddin yang merupakan Menteri Belia dan Sukan merangkap Chairman of the Malaysian SEA Games Organising Comittee telah mencadangkan penyertaann sukarelawan untuk Sukan SEA yang ke 29 pada tahun 2017. Selepas penganjuran Komenwel pada tahun 1998, Malaysia terpilih untuk penganjuran sukan SEA. Sebagai rakyat Malaysia, cik en amat berbangga dengan pencapaian ini. 

Jadi dengan tanda sokongan, cik en telah mendaftar sebagai sukarelawan. Dan rasanya penyertaan cik en adalah yang ke 24,372. Nampaknya sudah ramai yang menyertai. Walaupun lama lagi dan mungkin pada masa itu, cik en tidak dapat sertai, tapi cik en menyahut cabaran sekarang. Insyallah jika tiada halangan mungkin cik en akan bersama sama menjayakan Sukan SEA kali ini.


Korang berminat ke? Jom lah join cik en dan sukarelawan yang lain di SINI,

8 comments:

Mek Zumbie said... [Reply]

Kite dah daftar jadi orang yang ke 8186 hari tu hehehe :) Good luck

Sheila Adziz said... [Reply]

wow.... rajin tul cik en jd sukarelawan....

Khai♥Rin : anies said... [Reply]

sy dah register... ada rezeki dpt laa nnt insya allah ;-)

Sya Nadia said... [Reply]

wah...untungnya...teringin nak join..kalau bujang lagi boleh la, dah beranak kecik ni susah pulak nak tinggal anak-anak...teringin sangat nak jadi sukarelawan mcm ni...

adianiez AIDA said... [Reply]

interesting.
aida da klik da link atas tu.
nak tgk gak details nyer :)

Siti Nurzafirah said... [Reply]

Teringin jugak.. tapi, macam mana dengan kerja?

anak denesor said... [Reply]

wahhhh bgus2..majulah sukan untuk negara

iryanty ahamad said... [Reply]

Tak rajin yan nak jadi sukarelawan sukan..huhu

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads