www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2015-11-18

Volunteers Sukan SEA 2017


Volunteers Sukan SEA 2017 | YB Khairy Jamaluddin yang merupakan Menteri Belia dan Sukan merangkap Chairman of the Malaysian SEA Games Organising Comittee telah mencadangkan penyertaann sukarelawan untuk Sukan SEA yang ke 29 pada tahun 2017. Selepas penganjuran Komenwel pada tahun 1998, Malaysia terpilih untuk penganjuran sukan SEA. Sebagai rakyat Malaysia, cik en amat berbangga dengan pencapaian ini. 

Jadi dengan tanda sokongan, cik en telah mendaftar sebagai sukarelawan. Dan rasanya penyertaan cik en adalah yang ke 24,372. Nampaknya sudah ramai yang menyertai. Walaupun lama lagi dan mungkin pada masa itu, cik en tidak dapat sertai, tapi cik en menyahut cabaran sekarang. Insyallah jika tiada halangan mungkin cik en akan bersama sama menjayakan Sukan SEA kali ini.


Korang berminat ke? Jom lah join cik en dan sukarelawan yang lain di SINI,

  8 comments:

  1. Kite dah daftar jadi orang yang ke 8186 hari tu hehehe :) Good luck

    ReplyDelete
  2. wow.... rajin tul cik en jd sukarelawan....

    ReplyDelete
  3. sy dah register... ada rezeki dpt laa nnt insya allah ;-)

    ReplyDelete
  4. wah...untungnya...teringin nak join..kalau bujang lagi boleh la, dah beranak kecik ni susah pulak nak tinggal anak-anak...teringin sangat nak jadi sukarelawan mcm ni...

    ReplyDelete
  5. interesting.
    aida da klik da link atas tu.
    nak tgk gak details nyer :)

    ReplyDelete
  6. Teringin jugak.. tapi, macam mana dengan kerja?

    ReplyDelete
  7. wahhhh bgus2..majulah sukan untuk negara

    ReplyDelete
  8. Tak rajin yan nak jadi sukarelawan sukan..huhu

    ReplyDelete

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads

Grab Me!