www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2015-11-30

Segmen 12 Jam Bloglist #18 Mialiana.com


Pencarian bloglist bagi bulan Januari dan Februari 2016 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 7 Disember 2015, iaitu tepat jam 11.00 pagi sehingga 11.00 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Bloglist #18 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?

12 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Disember 2015.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...

10 comments:

wan zaleha said... [Reply]

Singgah dari segmen GA yang sama :)

Good Luck :)

http://wzalehawismail.blogspot.my/2015/12/segmen-12-jam-bloglist-18-mialianacom.html

Cik Yanie said... [Reply]

Assalammualaikum & Hai ! Yanie datang dari segmen yang sama. Blogwalking sini ^^ http://secondblogimpianacikyaanie.blogspot.my/2015/12/segmen-12-jam-bloglist-18-mialianacom.html

Salina Johari said... [Reply]

Sal singgah sini....

wan zaleha said... [Reply]

Salaam singgah dari segmen yang sama, good luck :)

julia jamaludin said... [Reply]

assalamualaikum.. singgah terbang dari segmen yang sama :)

jemput join segmen kat bawah ni ye...
GIVEAWAY CASH BY EMAS PUTIH

END YEAR GIVEAWAY BY SEINDAH CERITA

Fiefi Ira said... [Reply]

Selamat bersegmen :)
Alhamdulillah, Fiefi pun join gak.

Puan Wawa said... [Reply]

Singgah dari segmwn yg sama..")

Etuza Etuza said... [Reply]

Asalam..blogwalking sini..nak follow tapi tak nampak sing in..akan terjah lagi

Mia Liana said... [Reply]

Salam... Terima kasih sudi join Segmen 12 Jam Bloglist #18

http://www.mialiana.com/2015/12/senarai-peserta-segmen-bloglist-18.html

Semoga berjaya... (^_^)

** maaf sangat-sangat, Mia baru sempat nak blogwalking...

Mia Liana said... [Reply]

Salam... Terima kasih sudi join Segmen 12 Jam Bloglist #18

http://www.mialiana.com/2015/12/senarai-peserta-segmen-bloglist-18.html

Semoga berjaya... (^_^)

** maaf sangat-sangat, Mia baru sempat nak blogwalking...

- Mia Liana -

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads