www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2015-11-02

Pemenang Give Away Nurfuzie Dot Com #1 Bernilai RM1000


Pemenang Give Away Nurfuzie Dot Com #1 Bernilai RM1000 | Alhamdullilah ini entry yang ditunggu oleh 101 orang peserta dan 17 orang sponsar kerana disini penantian sebulan akan berakhir. Bukan sahaja peserta yang berdebar menunggu keputusan tapi juga sponsar sponsar yang mana ada kejutan kepada mereka di dalam entry ini. Dan juga ada kejutan berganda kerana hadiah akan bertambah tambah. Kejutan demi kejutan dan sebelum itu, sesiapa yang tidak berjaya jangan putus asa. Ikutkan cik en, cik en nak semuanya menang, tapi apakan daya, hadiah terhad. Tapi sebagai tanda terima kasih kepada semua peserta, cik en akan terjah semula dan follow blog korang. Insyallah jika ada peluang lagi, cik en akan buat Give Away Nurfuzie Dot Com #2 pula. Okey, cik en terangkan sekali lagi, pemenang dari no 1 - 6 adalah berpanduan kepada SEO dan selebihnya adalah keputusan random.org. Dan jika ada kecurangan yang berlaku, sponsar berhak menarik balik hadiah ye. Kesemua maklumat yang diperlukan perlu diserahkan sebelum 8/11/2015 (11.59 mlm) untuk memudahkan sponsar menjalankan tugas pos, bank-in dan topup. Keputusannya ialah :-


Emailkan maklumat berikut kepada sponsar sponsar yang korang semua menang

Nama:
Nama Blog/Url Penyertaan :
No telefon / email / fb acc :
Alamat : (jika barangan) 
No acc : (Jika Cash) 
Lain-lain (Jika review/pengiklanan) 

Sponsar oleh Nurfuzie
(Emailkan ke eintannurfuzie@gmail.com)

Sponsar oleh IRRAYAN
(Emailkan ke mommyirra@irrayan.com)

Sponsar oleh JULIA
(Emailkan ke emilea1701@gmail.com)
Sponsar oleh FARIZA
(Emailkan ke lisafariza68@gmail.com)
Cash
RM10 x 1 Pemenang
Sponsar oleh SAYIDAH
(Emailkan ke sayidahsuperb@ymail.com)

Sponsar oleh YATIE
(Emailkan ke yatieowners@gmail.com)

Sponsar oleh ALONG
(PM ke Page FB ALONG)

Sponsar oleh NONA
(Emailkan ke nur2dunia@gmail.com)
Shawl Chiffon Crepe x 1 Pemenang

Sponsar oleh FARAH
(Emailkan ke carehappytips@gmail.com)

Sponsar oleh KHALIDKYLE
(Emailkan ke blurrydino@gmail.com)

Sponsar oleh ATHIRAH 
(Emailkan ke athirahdee@gmail.com)

Sponsar oleh EJULZ
(PM ke Page FB EJULZ)

Sponsar Oleh ADDIN

Sponsar oleh AINA
(Emailkan ke vanillaicelife@gmail.com)

Sponsar oleh SHAD
(Pm ke Page SHAD)
Beauty Product Whitening Intensive Booster My Beauty Herbs x 1 Pemenang
http://besidesme21.blogspot.my/2015/10/giveaway-nurfuzie-dot-com-1.html

Sponsar oleh KAWAIDESUCONCEPT
(Emailkan ke eintannurfuzie@gmail.com)
Syma Beauty SKincare Advance x 1 Pemenang

Sponsar oleh MARSHA
(PM ke Page Marsha)
Vita-C Plus x 1 Pemenang

Sponsar AMELIA
(Emailkan ke nurulamelia1993@yahoo.com)
Shawl x 1 Pemenang

Nampaknya ada kejutan untuk semua peserta Give Away Nurfuzie Dot Com #1 Bernilai RM1000 kali ini. Ini kerana ada pertambahan hadiah dari FARAH dan Nurfuzie. Ini kerana penyertaan yang memberansangkan. 
Sis Farah 
(Emailkan ke carehappytips@gmail.com)
Vite E bernilai RM149 x 1 Pemenang
http://seindahcerita.blogspot.com/2015/10/giveaway-nurfuzie-dot-com-1.html
B complex bernilai RM53.75 x 1 Pemenang
http://farahanasharif.blogspot.my/2015/10/giveaway-nurfuzie-dot-com-1.html

Cik EN  
(Emailkan ke eintannurfuzie@gmail.com)
Hadiah Misteri x 1 Pemenang (Penyertaan ke 100)
http://lisa-hlovate.blogspot.my/2015/10/giveaway-nurfuzie-dot-com-1.html

Dimasukkan dalam bloglist November x 5 Pemenang
http://sweetsouryaya.blogspot.my/2015/10/giveaway-nurfuzie-dot-com-1.html

Review Blog/Produk x 2 Pemenang
Pemenang perlu emailkan :-
1. Review Blog atau Produk atau lain lain
2. Kalau Produk, bolehlah nyatakan details
http://nanakimie.blogspot.my/2015/10/giveaway-nurfuzie-dot-com-1.html

Pengiklanan selama 2 minggu x 2 Pemenang
Pemenang perlu emailkan :-
1. Banner bersaiz 300X300
2. Link untuk banner tersebut
http://vitaminwawa.blogspot.my/2015/10/giveaway-nurfuzie-dot-com-1.html

Dan tidak juga lupa kepada 4 sponsar bertuah yang telah dijanjikan oleh cik en untuk direview blog/produk dan pengiklanan di blog cik en selama sebulan. Dan sesiapa yang telah menang di bahagian peserta automatik sponsar tidak layak untuk menang dalam 4 sponsar bertuah ini.. Untuk buat semua rasa adil.

Review Blog/Produk x 2 Pemenang
Pemenang perlu emailkan ke eintannurfuzie@gmail.com
1. Review Blog atau Produk atau lain lain
2. Kalau Produk, bolehlah nyatakan details

Pengiklanan selama 1 bulan x 2 Pemenang
Pemenang perlu emailkan ke eintannurfuzie@gmail.com
1. Banner bersaiz 300X300
2. Link untuk banner tersebut
2nd Top Referral -
http://akuvsdiashadhira.blogspot.my/ done (pengiklanan 2/11 - 2/12/15)

Jadi cik en memohon maaf jika ada kekurangan dan kekhilafan yang berlaku sepanjang giveaway ini. Terima kasih atas kerjasama semua

30 comments:

julia jamaludin said... [Reply]

tahniah semua :)

Mastura Din said... [Reply]

tahniah kpd semua pemenang

addin NA diena said... [Reply]

salam,kak...saya sy ada xfollow 1 blog ni..sebab xboleh nk follow..tak tahu kenapa..try byk kali, still kata error..

nona senyum2 said... [Reply]

Wah wah ! tahniah semuaaa !

Along Misuari said... [Reply]

Tahniah kepada semua peserta dan sponsor GA ini...

Nurzakiah Hanum said... [Reply]

tahniah semua
x de rezeki anum

Siti Rohaida Yusof said... [Reply]

TAHNIAH SEMUA PEMENANG

Afidah Azmi said... [Reply]

Alhamdulillah..Walaupun tak menang hadiah..tapi dapat masuk senarai bloglist pun dah cukup Bersyukur dah..Thanks Sis

Cik Candy said... [Reply]

Tahniah kepada semua pemenang

Maisarah Humaira said... [Reply]

tahniah kepada semua pemenang

Puan Wawa said... [Reply]

Tahniah semua pemenang..")

Riana LittleCuties said... [Reply]

Tahniah kepada semua pemenang.... TQ kepada Cik en sbb menganjurkan dan TQ buat semua yg sponsor.... ;)
Saya sukeee...hihihi ;)

Siti Nurzafirah said... [Reply]

Tahniah semua... semoga murah rezeki Cik En...

Fieza Sani said... [Reply]

tahniah kepada semua pemenang.. ;)

najiah shaharain said... [Reply]

tahniah3x...

Busyra Bt Takiyudin said... [Reply]

tahniah pd pemenang..

Shahirah Mohamad said... [Reply]

alhamdulillah..tak sangka saya dapat menang jugak walaupun masih newbie dalam blogging ni..terima kasih sangat :)

Emy Effendi said... [Reply]

alhamdulillah :)
tahniah untuk semua..
nampak besttt sbb ramaiiii sgt pemenang.. hihii

tahniah untuk sponsor atas kesetiaannn!! haha >.<

Bulan Lima said... [Reply]

tahniah kpd semua pemenang ^^

Amanda Suria said... [Reply]

Alhamdulillah ada rezeki SA

Azhafizah Md Nor said... [Reply]

Tahniah semua pemenang :)

tiga lalat said... [Reply]

hebatnyer, tapi mmg xde erk hadiah tunai rm1000 tuu., ;p

tahniah utk pemenang

Mimi Kyumi said... [Reply]

yeahh..menang..Terima kasih kak..hehehe

Nieyl said... [Reply]

Alhamdulillah...EN..
dah tebus dah hadiah smlm..InsyaÁllah..hari ini sampai :)

Cik Tie said... [Reply]

Tahniah pada mereka yang menang.

dilazfamily said... [Reply]

Alhamdulillah menang..thanks eintan dan sponsor yg terlibat.

Ayu Farahana said... [Reply]

Alhamdulillah menang :)

TunSha Ayunie said... [Reply]

Tahniah semua !

MILx HASHIM said... [Reply]

ALHAMDULILLAH ... http://jmbelog.blogspot.my/2015/11/jm-pemenang-give-away-nurfuzie-dot-com.html

Lieya Yaya :) said... [Reply]

tahniah semua pemenang :) tersenarai untk diupdatekan dalam bloglist cikEN . thanks ! baru perasan entry ni sebab baru online . hehehe

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads