www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2015-11-19

Menang Dari Blog Aryshafayyadh

Menang Dari Blog Aryshafayyadh |  Rezekinya sepatutnya adalah pada bulan lepas dari blog aryshafayyadh kerana cik en menyertai GA 1st Year Blog Anniversary | aryshafayyadh.blogspot.com. Dan cik en memenangi Keychain dari Taiwan. Sesepos yang sama, cik en terima kad yang menyatakan im so sorry, ini kerana cik en rasa hampir sebulan baru dapat hadiah ini. Its ok, sebabnya cik en faham kekengan masa yang bila bekerja ini.

Alhamdulillah, semakin banyak koleksi keychain cik en ini. Keychain Ireland pun dari blogger tapi lupa dari blog mana, Istanbul dari pelanggan klinik cik en aunty Rozie dan New York dari seorang doktor di jabatan cik en iaitu Dr. Yusniza. Masih mencari rezeki untuk dapatkan koleksi keychain dari negara negara lain.


Tapi misi pencarian globe salji masih belum selesai. Tiada lagi GA yang menawarkan globe salji itu. 
Terima kasih kepada aryshafayyadh kerana buat GA yang ohsem ini. 


11 comments:

Radhia Razali said... [Reply]

Congrats..best kan kalau menang GA..hehe

Fieza Sani said... [Reply]

tahniah..walaupun kadang tu hadiah kecik je tapi bila namanya hadiah, excited bila terima..hehe..tambah2 keychain dari oversea ni, bukan senang nak dapat ;)

adianiez AIDA said... [Reply]

terbaik.
tahniah...
aida tak byk koleksi kicen.
fm byk la...

Mrs Yatie said... [Reply]

alhamdulillah cik en ;)

nuyui a.k.a miss YUI said... [Reply]

bykla koleksi..hihi

Shila Azizi said... [Reply]

Tahniah sis!!

anak denesor said... [Reply]

WAH KEYCHAIN...SAME LA IERA PON PENGUMPUL KEYCHAIN...TAHNIAHH...

Nor Afidah Bte Che Azmi said... [Reply]

fida pulak suka himpun FM...memang suka sgt..

Siti Nurzafirah said... [Reply]

Hehehe.. tahniah Cik EN! Penantian selama sebulan, paid . ^_^

Nurul Shahira said... [Reply]

Tahniah Cik en. Makin banyak keychain ohsem :)

iryanty ahamad said... [Reply]

Tahniah :-))

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads