www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2015-11-19

Menang Dari Blog Aryshafayyadh

Menang Dari Blog Aryshafayyadh |  Rezekinya sepatutnya adalah pada bulan lepas dari blog aryshafayyadh kerana cik en menyertai GA 1st Year Blog Anniversary | aryshafayyadh.blogspot.com. Dan cik en memenangi Keychain dari Taiwan. Sesepos yang sama, cik en terima kad yang menyatakan im so sorry, ini kerana cik en rasa hampir sebulan baru dapat hadiah ini. Its ok, sebabnya cik en faham kekengan masa yang bila bekerja ini.

Alhamdulillah, semakin banyak koleksi keychain cik en ini. Keychain Ireland pun dari blogger tapi lupa dari blog mana, Istanbul dari pelanggan klinik cik en aunty Rozie dan New York dari seorang doktor di jabatan cik en iaitu Dr. Yusniza. Masih mencari rezeki untuk dapatkan koleksi keychain dari negara negara lain.


Tapi misi pencarian globe salji masih belum selesai. Tiada lagi GA yang menawarkan globe salji itu. 
Terima kasih kepada aryshafayyadh kerana buat GA yang ohsem ini. 


  11 comments:

  1. Congrats..best kan kalau menang GA..hehe

    ReplyDelete
  2. tahniah..walaupun kadang tu hadiah kecik je tapi bila namanya hadiah, excited bila terima..hehe..tambah2 keychain dari oversea ni, bukan senang nak dapat ;)

    ReplyDelete
  3. terbaik.
    tahniah...
    aida tak byk koleksi kicen.
    fm byk la...

    ReplyDelete
  4. WAH KEYCHAIN...SAME LA IERA PON PENGUMPUL KEYCHAIN...TAHNIAHH...

    ReplyDelete
  5. fida pulak suka himpun FM...memang suka sgt..

    ReplyDelete
  6. Hehehe.. tahniah Cik EN! Penantian selama sebulan, paid . ^_^

    ReplyDelete
  7. Tahniah Cik en. Makin banyak keychain ohsem :)

    ReplyDelete

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads