www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2015-11-25

Kucing Untuk Dijual (Manjung & Ipoh)

Kucing Untuk Dijual (Manjung & Ipoh) | Sesiapa yang ingin mencari kucing berbaka yang berada di sekitar Perak terutama di sekitar Ipoh , Sri Iskandar dan Manjung. Terdapat 4 ekor kucing berbaka Mix Persian. Dibawah adalah maklumat kucing berkenaan dan no untuk dihubungi

Kucing Untuk Dijual (Manjung & Ipoh)
Code : 01
Kucing Untuk Dijual (Manjung & Ipoh)
Code : 01

kucing untuk di jual
Code : 01

Maklumat untuk gambar di atas

Baka : Mix Persian
Umur : 7 Bulan
Berat : 4Kg
Harga : RM1000 perekor (Negotible / Boleh runding)




jual kucing mix persian
Betina (Code : 02)

kucing mix persian
Jantan (Code : 02)
Maklumat untuk gambar di atas
Baka : Mix Persian
Umur : 3 Bulan
Berat : Bawah 1 Kg
Harga : RM 1500 (Jual Berpasangan) (Negotible / Boleh runding)

Segala Pertanyaan boleh Private Massange (PM) di Facebook

p/s: Cik en tidak menjual, hanya membantu kawan kawan, jadi sila pm terus ke fb berkenaan jika berminat atau pertanyaan (kot kot boleh mintak murah lagi)

  10 comments:

  1. huwaaaa...tak mampu tgk rege diaaa...takpelaaa...dah ada sekor kat rumah okay la kot! :P

    ReplyDelete
  2. alaaa... comelnya..!! geram nak gomol2.. hehheheheee... :)

    suka kucing tapi tak boleh nak bela kat rumah.. sobb..sobb..

    ReplyDelete
  3. boleh tahan juga harganye ye .... huhuhu dah la harga mahal kos sara hidup pun mahal.... hehee

    ReplyDelete
  4. omeiiii wahh mahal gak harga kucing yea

    ReplyDelete
  5. Picit dahi tengok harga...macam nak pinang anak dara...huhu

    ReplyDelete
  6. Gebu-gebasnya maintenanc tinggi nih!
    Cik En nak bertanya soalan ler..
    Kalau kucing tu dah beranak dalam masa berapa lama dia boleh pregnant lagi.
    Sebab kucing Mrs. A baru jer.. beranak nak masuk 2 bulan macam tu.
    Tapi tengok perut ibu dia tu gemuk semacam jer.. aits takkan pregnant kot anak-anak masih menyusu lagik?

    ReplyDelete

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads