www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2015-11-25

Kucing Untuk Dijual (Manjung & Ipoh)

Kucing Untuk Dijual (Manjung & Ipoh) | Sesiapa yang ingin mencari kucing berbaka yang berada di sekitar Perak terutama di sekitar Ipoh , Sri Iskandar dan Manjung. Terdapat 4 ekor kucing berbaka Mix Persian. Dibawah adalah maklumat kucing berkenaan dan no untuk dihubungi

Kucing Untuk Dijual (Manjung & Ipoh)
Code : 01
Kucing Untuk Dijual (Manjung & Ipoh)
Code : 01

kucing untuk di jual
Code : 01

Maklumat untuk gambar di atas

Baka : Mix Persian
Umur : 7 Bulan
Berat : 4Kg
Harga : RM1000 perekor (Negotible / Boleh runding)




jual kucing mix persian
Betina (Code : 02)

kucing mix persian
Jantan (Code : 02)
Maklumat untuk gambar di atas
Baka : Mix Persian
Umur : 3 Bulan
Berat : Bawah 1 Kg
Harga : RM 1500 (Jual Berpasangan) (Negotible / Boleh runding)

Segala Pertanyaan boleh Private Massange (PM) di Facebook

p/s: Cik en tidak menjual, hanya membantu kawan kawan, jadi sila pm terus ke fb berkenaan jika berminat atau pertanyaan (kot kot boleh mintak murah lagi)

10 comments:

Puan Wawa said... [Reply]

wahh, comelnya kucing tu...

Nour Adieb said... [Reply]

Awww, comelnyerrr :D

Sally Samsaiman said... [Reply]

huwaaaa...tak mampu tgk rege diaaa...takpelaaa...dah ada sekor kat rumah okay la kot! :P

DRAMATIC UNIQ said... [Reply]

alaaa... comelnya..!! geram nak gomol2.. hehheheheee... :)

suka kucing tapi tak boleh nak bela kat rumah.. sobb..sobb..

nuyui a.k.a miss YUI said... [Reply]

comel belaka..

Nurzakiah Hanum said... [Reply]

cute

eima said... [Reply]

boleh tahan juga harganye ye .... huhuhu dah la harga mahal kos sara hidup pun mahal.... hehee

anak denesor said... [Reply]

omeiiii wahh mahal gak harga kucing yea

iryanty ahamad said... [Reply]

Picit dahi tengok harga...macam nak pinang anak dara...huhu

Mrs. A said... [Reply]

Gebu-gebasnya maintenanc tinggi nih!
Cik En nak bertanya soalan ler..
Kalau kucing tu dah beranak dalam masa berapa lama dia boleh pregnant lagi.
Sebab kucing Mrs. A baru jer.. beranak nak masuk 2 bulan macam tu.
Tapi tengok perut ibu dia tu gemuk semacam jer.. aits takkan pregnant kot anak-anak masih menyusu lagik?

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads