www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2015-11-17

Hadiahkan Yang Unik Kepada Yang Tersayang

Hadiah Yang Unik Kepada Yang Tersayang | Bosan dengan hadiah apa yang ada untuk diberi kepada orang yang tersayang. Ada juga bila di beli hadiah, terasa ketidak puasan terhadap apa yang dibeli. Sekarang tidak perlu susah susah hendak fikir apa yang hendak dibeli. Cik en nak share rahsia yang unik ini untuk korang. Pasti yang tersayang meleret ke telinga.  Meh dekat sikit dengan skrin ini, bisyik bisyik sikit.  Sebabnya cik en nak share rahsia ini dengan pembaca cik en je.

Hadiahkan Yang Unik Kepada Yang Tersayang

Mencari hadiah yang paling sesuai untuk yang tersayang bukanlah suatu perkara yang mudah. Lebih-lebih lagi jika anda dan si dia mempunyai citarasa yang berbeza. Antara barangan yang kerap dipilih sebagai hadiah adalah seperti jam tangan, wallet, barangan kemas dan kacamata. Namun kini masalah memilih hadiah terbaik untuk si dia bukan lagi masalah utama untuk anda apabila anda melayari laman web ZALORA Malaysia hari ini juga!

e gift card zalora


Selain daripada pilihan barangan berkualiti daripada jenama tempatan dan antarabangsa,
ZALORA merupakan destinasi fesyen terbaik dengan lambakkan pilihan koleksi pakaian, koleksi kasut, koleksi beg tangan, barangan kemas yang bukan sahaja berkualiti tetapi pastinya mengikuti trend terkini. Oleh itu, instead of giving your special one something yang tidak menepati citarasa, apa kata jika anda hadiahkan ZALORA Gift Cards sebagai kejutan yang istimewa!
E-gift card zalora

  
Dengan menggunakan Gift Cards ini, si dia dapat membeli barangan yang dibeli di laman web ZALORA dengan amat mudah. Terdapat beberapa pilihan GIFT CARDS mengikut nilai yang berbeza iaitu RM 75, RM 100, RM 200 dan RM 300. Menarik bukan? Well, ini merupakan jalan yang terbaik untuk anda bagi masalah pencarian hadiah yang terbaik untuk yang tersayang. Wait no more and layari laman web ZALORA Malaysia hari ini juga untuk membeli Gift Cards ZALORA anda!

Gift Cards Zalora sebenarnya rahsia yang cik en nak kongsi dengan korang semua. Senang bukan? Bagi je Gift Cards Zalora ini, biar dia shopping apa yang sidia rasa hendak beli. Lagipun barang di Zalora memang cun dan trendy. Cik en sudah beberapa kali berbelanja di kedai online ini. Sampai kan rasa yang itu trendy la, yang ini pun cun jugak, eh eh cantik pulak yang ini. Korang boleh bayangkan cik en sendiri rambang mata melihat barangan di Zalora ini. Lagipun Gift Cards Zalora ini ada beberapa nilai mengikut bajet korang. Apa nak kisah kan nilainya jika dapat melihat senyuman dari tersayang.

Ada satu lagi, Gift Cards Zalora ini boleh lah diberikan kepada  kaum lelaki. Mungkin ayah, adik lelaki, abang lelaki atau kekasih hati. Ini kerana setiap 19 November setiap tahun adalah Hari Lelaki Sedunia. Why not, buat surprise kepada mereka walaupun bukan hari jadi atau hari anniversary. Nampaknya Zalora sudah restock new product untuk kaum lelaki ini. Nampak stylo dan cool.

Tunggu apa lagi? Jom la kita beli Gift Cards Zalora dan surprisekan insan yang tersayang kita

5 comments:

Nabihah Rose said... [Reply]

Oh gift card zalora :-)

anak denesor said... [Reply]

wah gift..xtahu pulak zalora ade buat gift mcm tu..
pstt..ce sis cek blik link..da oke ke sis?

Sally Samsaiman said... [Reply]

skrg benda mcm ni lg begus kan...tak payah susah pikir tapi x best sebb sekejap sgt guna habis dah

Khai♥Rin : anies said... [Reply]

wahhh best ni bleh wat suprise sok!! ;-)

adianiez AIDA said... [Reply]

wow... aida x pernah soping di zalora tau.
maybe now time nyer kot :)

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads