www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2015-10-05

Perhatian kepada Pembaca Blog Nurfuzie.Com

ALERT SEMUA!
POST DITAMPAL SEHINGGA 11/10/2015
Assalamualaikum 
Sebelum itu, cik en mohon kemaafan sesiapa yang terjah masuk ke blog cik en dan tiada sebarang respon di mana mana sumber yang menghubungi cik en. Ini kerana, sudah sampai masanya cik en pergi menyahut seruan. Sebanyak 16 kali berharap tiada seruan untuk cik en, akhirnya cik en perlu mengalah kerana seruan kali ke 17 ini. Tiada sebarang alasan, protes dan perhimpunan haram untuk cik en tidak menyahut seruan ini. Maafkan cik en lagi sekali kepada peserta peserta Give Away Nurfuzie Dot Com #1 Bernilai RM1000 , bakal pemenang pemenang Give Away My Graduation Celebration dan Mini Birthday Give Away By MiminAdam.



Cik en akan menyahut seruan yang bermula 6/10/2015 sehingga 11/10/2015 dan akan muncul semula pada 12/10/2015 untuk cik en kemaskini peserta peserta Give Away Nurfuzie Dot Com #1 Bernilai RM1000 dan langsaikan hadiah untuk bakal pemenang Cash dari Give Away My Graduation Celebration. Bagi pemenang cash Mini Birthday Give Away By MiminAdam yang nak mengikat silaturahim dengan cik en (ewah ewah gitu), hadiah akan di buat oleh Mimin Adam terus kepada anda dan cik en akan sambut silaturrahim pada tarikh yang sama
Kemana dan  Kenapa akan cik en jawap selepas selesai tunaikan semuanya.
Papai Semua. Jika ada entry yang diupdate mungkin auto publish. 
p/s: Whatsup , email dan Facebook akan boleh berhubung secara jerebu (kadang kadang ada, kadang kadang tak ada) pada 9/10/2015.


13 comments:

Sheila Adziz said... [Reply]

papai cik en.... hehe

anajingga said... [Reply]

apapun dan kemana pun haluan cik en kak ana doakan semoga dipermudahkanNya jua,amin. :)

iryanty ahamad said... [Reply]

Lamanya cik en menyahut seruan...moga urusan dipermudahkan..amin..take care

Ajuya Rashid said... [Reply]

Seruan apa tu..bz body skit ni

Nurzakiah Hanum said... [Reply]

ok

Zie Has said... [Reply]

ke mana juga cik en nak pergi ni yer :) ... semoaga semuanya baik-baik aje

AMIIZAA said... [Reply]

kemana perginya fuzie? semoga sentiasa dalam lindungannya:)

sayidah napisah said... [Reply]

seruan ape? hehehe

Nurul Shahira said... [Reply]

Cik En pegi manaaaaaa? Lama jugak menghilang tu.

Nurul Shahira said... [Reply]

Cik En pegi manaaaaaa? Lama jugak menghilang tu.

Nurul Shahira said... [Reply]

Cik En pegi manaaaa? Lama juga menghilang tu

nuyui a.k.a miss YUI said... [Reply]

akk bikin suspen ni..haaaa

Farah said... [Reply]

Lama tul Cik En senyapkan diri...12hb baru online...ok sabar menanti...;)

Jom santai-santai join Giveaway
THENAMYBLOG

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads