www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2015-10-08

OKTOBER GIVEAWAY BY MEKZUMBIE


klik banner untuk join

Syarat-syarat penyertaan :
1. Follow blog MekZumbie, - DONE
2. Follow Instagram MekZumbie, -DONE
3. Buat satu entri & cerita pasal Blog Mek Zumbie (Ringkas aje),
Cik en kenali Blog Mek Zumbie bila jengjalan dan terlihat ada giveaway topup. Dan alhamdulillah cik en pernah dapat topup digi dan celcom. hihi.. selepas itu cik en rajin singgah dan akhirnya cik en terus join ga ini.

4. Letakkan banner Giveaway yang di HIPERLINK kan ke entri GA ini, - DONE
5. Komen entri ini sekaligus dengan URL entri korang & Nama Instagram korang & paling penting URL FB korang untuk memudahkan aku nak contact kalau korang pemenangnya hehehe.
6. Tarikh tutup GA ini ialah pada 31 Oktober 2015 pada jam 12 malam waktu Malaysia.

5 comments:

Ms. Kejupenyet said... [Reply]

Good luck ye
Bw sambil follow mana yg tak difollow lagi (=

http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2015/10/oktober-giveaway-by-mekzumbie.html

Eyra Saharuddin said... [Reply]

singgah follow dr ga same.. :)
http://eyrasaharuddin.blogspot.my/2015/10/oktober-giveaway-by-mekzumbie.html

Mek Zumbie said... [Reply]

Hellow :) Singgah-singgah sini sambil follow semula hehehe Good luck :)

Fiefi Ira said... [Reply]

good luck!
Fiefi join gak GA ni =)

Hayati Sakaria said... [Reply]

good luck. Datang dari GA yang sama.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads