www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2015-10-08

OKTOBER GIVEAWAY BY MEKZUMBIE


klik banner untuk join

Syarat-syarat penyertaan :
1. Follow blog MekZumbie, - DONE
2. Follow Instagram MekZumbie, -DONE
3. Buat satu entri & cerita pasal Blog Mek Zumbie (Ringkas aje),
Cik en kenali Blog Mek Zumbie bila jengjalan dan terlihat ada giveaway topup. Dan alhamdulillah cik en pernah dapat topup digi dan celcom. hihi.. selepas itu cik en rajin singgah dan akhirnya cik en terus join ga ini.

4. Letakkan banner Giveaway yang di HIPERLINK kan ke entri GA ini, - DONE
5. Komen entri ini sekaligus dengan URL entri korang & Nama Instagram korang & paling penting URL FB korang untuk memudahkan aku nak contact kalau korang pemenangnya hehehe.
6. Tarikh tutup GA ini ialah pada 31 Oktober 2015 pada jam 12 malam waktu Malaysia.

  5 comments:

  1. Good luck ye
    Bw sambil follow mana yg tak difollow lagi (=

    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2015/10/oktober-giveaway-by-mekzumbie.html

    ReplyDelete
  2. singgah follow dr ga same.. :)
    http://eyrasaharuddin.blogspot.my/2015/10/oktober-giveaway-by-mekzumbie.html

    ReplyDelete
  3. Hellow :) Singgah-singgah sini sambil follow semula hehehe Good luck :)

    ReplyDelete
  4. good luck!
    Fiefi join gak GA ni =)

    ReplyDelete
  5. good luck. Datang dari GA yang sama.

    ReplyDelete

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads

Grab Me!