www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2015-10-12

Moments Agro Fest Peringkat Negeri Perak 2015

Assalamualaikum semua
Entri ini agak lama terperam dalam draft entri cik en. Ini sepatutnya entri selepas entri INI Kali ini cik en share lebih banyak gambar dari menaip. Untuk makluman semua Kesemua gambar ini diambil sempena AGROFEST PERINGKAT NEGERI PERAK 2015 yang bermula dari  17-21 September 2015  di RTC Gopeng Perak

selfie sebelum bergerak ke RTC GOPENG
D'Arena Veterinar
cik bertugas di bahagian pameran statik 
Peternakan ayam
Petting Zoo
Juara Pameran
Lembu ini mengecohkan pengunjung kerana disangka mati tapi hakikatnya ianya tidur. Buruk laku sungguh. Credit to En Hisyam pengawai yang bertugas snap pic ini
no caption. hihi
posing di hadapan beratus ratus nenas
suasana dalam bilik pameran
Trasnformasu Teknologi Sistem

Menangani masalah Pencemaran
selfie dengan insta board dari perak tourism
p/s : Ini sebahagian gambar yang ada. 
Jumpa lagi untuk AgroFest akan datang


  7 comments:

  1. Terkejut je PC...ingat lembu tu mati..berderau darah..hai la...

    ReplyDelete
  2. ammvoiii ., gmbr selfie gituuu., ;p

    ReplyDelete
  3. laa lembu tu gimik gak ye cik EN, kak ana kan suka beno pergi expo pertanian macam ni, nak-nak lagi ada pokok-pokok bunga gituu hihi :)

    ReplyDelete
  4. hahaha! lembu tuuu comel! mmg sebijik mcm mati. tido rupanya. dia penat layan tetamu tu :D

    ReplyDelete
  5. Bagus betul gaya lembu tu tidur...

    dapat menarikh perhatian dan simpati pengujung

    ReplyDelete
  6. syoknya ... kalau dekat ni nak juga pergi :)

    ReplyDelete
  7. saya klu pi agr fest , mmg banyak rembat anak pokok le jawabnya ...

    ReplyDelete

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads

Grab Me!