www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2015-10-12

Moments Agro Fest Peringkat Negeri Perak 2015

Assalamualaikum semua
Entri ini agak lama terperam dalam draft entri cik en. Ini sepatutnya entri selepas entri INI Kali ini cik en share lebih banyak gambar dari menaip. Untuk makluman semua Kesemua gambar ini diambil sempena AGROFEST PERINGKAT NEGERI PERAK 2015 yang bermula dari  17-21 September 2015  di RTC Gopeng Perak

selfie sebelum bergerak ke RTC GOPENG
D'Arena Veterinar
cik bertugas di bahagian pameran statik 
Peternakan ayam
Petting Zoo
Juara Pameran
Lembu ini mengecohkan pengunjung kerana disangka mati tapi hakikatnya ianya tidur. Buruk laku sungguh. Credit to En Hisyam pengawai yang bertugas snap pic ini
no caption. hihi
posing di hadapan beratus ratus nenas
suasana dalam bilik pameran
Trasnformasu Teknologi Sistem

Menangani masalah Pencemaran
selfie dengan insta board dari perak tourism
p/s : Ini sebahagian gambar yang ada. 
Jumpa lagi untuk AgroFest akan datang


7 comments:

PeRdU cINta said... [Reply]

Terkejut je PC...ingat lembu tu mati..berderau darah..hai la...

tiga lalat said... [Reply]

ammvoiii ., gmbr selfie gituuu., ;p

anajingga said... [Reply]

laa lembu tu gimik gak ye cik EN, kak ana kan suka beno pergi expo pertanian macam ni, nak-nak lagi ada pokok-pokok bunga gituu hihi :)

Athirah Diyana said... [Reply]

hahaha! lembu tuuu comel! mmg sebijik mcm mati. tido rupanya. dia penat layan tetamu tu :D

Farah said... [Reply]

Bagus betul gaya lembu tu tidur...

dapat menarikh perhatian dan simpati pengujung

Zie Has said... [Reply]

syoknya ... kalau dekat ni nak juga pergi :)

Sumber Informasi said... [Reply]

saya klu pi agr fest , mmg banyak rembat anak pokok le jawabnya ...

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads