www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2015-10-15

Blogshop : Pin Tudung Super Comel by KAWAIDESU CONCEPT

Menjadi trend kini, pin tudung yang sebelumnya nampak biasa telah diinovasikan menjadi sangat comel untuk sipemakai tudung.
Produk terbaru dari KAWAIDESU CONCEPT mengikut trend semasa dengan mengisi stok terbaru dengan produk terbaik beserta dengan harga yang mampu milik
Jom Cuci Mata Jom

Pin Tudung Super Comel

Pin Tudung Super Comel
Pin Tudung Super Fancy

Comel comel kan? 
Mahal? Sentiasa tidak.
Pin Tudung Super Comel ini beharga 
RM6.00 (tidak termasuk pos)
Sesiapa yang berkenan boleh lah PM di 
Facebook KawaidesuConcept
atau whatsup terus ke 
013-4549623 -suzana


*Untuk tidak terlepas dengan produk terbaru dari kami, bolehlah follow Blog KAWAIDESU CONCEPT , Like Facebook KawaidesuConcept dan follow Insta Kawaidesu Concept

9 comments:

Nieyl said... [Reply]

Salam singgah pagi..
cantiknyer....

Athirah Diyana said... [Reply]

comelnyeeeeee

eima said... [Reply]

COMEY2 KAN .... TP KITE TAK PANDAI PAKAI SHAWL ..HEHEHE NK GANTUNG KAT MANA GAMAKNYE

Kira Sakura said... [Reply]

cantiknya. comel comel je haaaa

nuyui a.k.a miss YUI said... [Reply]

semuanya cntik2..huhuhu

Jari Manis said... [Reply]

ha'ah comel

Nurzakiah Hanum said... [Reply]

cantik2

Sally Samsaiman said... [Reply]

comel sangat neh! :D

Nurul said... [Reply]

Wah cantiknya pin shawl ni! Comel comel belaka, padan dengan nama kedai (kawaii)

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads