www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2015-10-05

Beli Buku Yasin Secara Pukal

Assalamualaikum semua 
Berminat dengan buku yassin yang comel untuk dijadikan gift di majlis majlis seperti perkahwinan, tahlil atau bersedekah kepada rumah rumah anak yatim dan orang tua?

Beli yasin secara pukal, murah, yassin murah, buku yassin untuk majlis
Lebih untung pembelian pukal.
Ada 4 jenis dan harga pembelian berbeza untuk +50, +100, +200, +500
Boleh klik kepada tajuk atau gambar untuk lebih penerangan


yassin mini untuk majlis

Yasin Tahlil & Doa Keluarga Bahagia - RM3.00

yasin pukal, buku yasin mini

Yasin Tahlil &Doa Edisi Pengantin - RM3.00

buku yasin majlis kenduri

Yasin & Tahlil Edisi Doa Selamat (Saiz S) - RM1.50

buku yasin kecil

Dan pembelian secara online dan boleh dipercayai di BOOKCAFE DOT COM
Kenapa perlu bersusah payah ke kedai buku, hanya daftar, order dan barangan akan sampai di depan pintu rumah korang

p/s : Banyak lagi yang korang boleh beli di BOOKCAFE DOT COM, penghantaran percuma dan pemberian buku percuma juga! Jom pakat pakat shopping di BOOKCAFE DOT COM

3 comments:

eima said... [Reply]

semoga entry ni memberi manfaat kpd mereka yang mencari yassin pukal

IbuNoey said... [Reply]

sekarang ni,beli online lagi mudah kan.tak perlu nak susah-susah cari parking,bersesak dengan orang ramai,jimat kos makan.nak-nak lagi kalau beli pukal macam ni.jimat bertambah-tambah.

Sumber Informasi said... [Reply]

menarik yg edisi pengantin tu ...

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads