www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2015-10-05

Beli Buku Yasin Secara Pukal

Assalamualaikum semua 
Berminat dengan buku yassin yang comel untuk dijadikan gift di majlis majlis seperti perkahwinan, tahlil atau bersedekah kepada rumah rumah anak yatim dan orang tua?

Beli yasin secara pukal, murah, yassin murah, buku yassin untuk majlis
Lebih untung pembelian pukal.
Ada 4 jenis dan harga pembelian berbeza untuk +50, +100, +200, +500
Boleh klik kepada tajuk atau gambar untuk lebih penerangan


yassin mini untuk majlis

Yasin Tahlil & Doa Keluarga Bahagia - RM3.00

yasin pukal, buku yasin mini

Yasin Tahlil &Doa Edisi Pengantin - RM3.00

buku yasin majlis kenduri

Yasin & Tahlil Edisi Doa Selamat (Saiz S) - RM1.50

buku yasin kecil

Dan pembelian secara online dan boleh dipercayai di BOOKCAFE DOT COM
Kenapa perlu bersusah payah ke kedai buku, hanya daftar, order dan barangan akan sampai di depan pintu rumah korang

p/s : Banyak lagi yang korang boleh beli di BOOKCAFE DOT COM, penghantaran percuma dan pemberian buku percuma juga! Jom pakat pakat shopping di BOOKCAFE DOT COM

  3 comments:

  1. semoga entry ni memberi manfaat kpd mereka yang mencari yassin pukal

    ReplyDelete
  2. sekarang ni,beli online lagi mudah kan.tak perlu nak susah-susah cari parking,bersesak dengan orang ramai,jimat kos makan.nak-nak lagi kalau beli pukal macam ni.jimat bertambah-tambah.

    ReplyDelete

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads