www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2015-09-03

Update Instagram Application


Assalamualaikum
Kali ini cik en nak bercerita mengenai Instagram atau nama manjanya insta
Semalam cik en ada update instagram cik en. Hari ini upload gambar baru perasaan ada penambahan button share ke private massange (PM) insta
insta ada PM?
iya. rasanya cik en ada terbaca dari entry seorang blogger mengenai PM ini dan menunjukkan cara kita PM rakan insta kita.
Dan bulan ini insta mengemaskini dengan button share
Boleh rujuk gambar model cun di bawah. haahah
button anak panah tu



bila klik akan buka ke personal rakan kita


dan bolehlah pilih mana mana kawan insta korang.
alang alang dah keluarkan gambar insta. jom follow insta cik en kat SINI

  10 comments:

  1. Salam ukhwah EN,

    Wahh lepas Google tukar font, Insta pun upgraded.. Selama ni guna DM jer skrg blh share juga.. Kipidap!

    Thanks for sharing..

    ReplyDelete
  2. pun perasan tadi ikon tu...ingatkan utk apa...belum cuba lagi..tq atas info ek cik en :)

    ReplyDelete
  3. x perasan ada perubahan IG ni.. hehe

    Entry terkini
    1. "Baby Comel"
    2. "Job hujung minggu lepas"
    3. "No Idea.."




    ReplyDelete
  4. wohho.... gitu ye... baru tau ;) hihihi

    ReplyDelete
  5. Mummy pun baru je pasan benda alah ni smlm... nampaknya instagram ni makin canggih gitu!

    ReplyDelete
  6. owh baru tau. kena update apps insta ke sbb insta sy xda button anak panah tu

    ReplyDelete
  7. dh update tetapi x de arrow button tu..maybe sbb guna TAB je eh

    ReplyDelete

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads

Grab Me!