www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2015-09-03

Update Instagram Application


Assalamualaikum
Kali ini cik en nak bercerita mengenai Instagram atau nama manjanya insta
Semalam cik en ada update instagram cik en. Hari ini upload gambar baru perasaan ada penambahan button share ke private massange (PM) insta
insta ada PM?
iya. rasanya cik en ada terbaca dari entry seorang blogger mengenai PM ini dan menunjukkan cara kita PM rakan insta kita.
Dan bulan ini insta mengemaskini dengan button share
Boleh rujuk gambar model cun di bawah. haahah
button anak panah tu



bila klik akan buka ke personal rakan kita


dan bolehlah pilih mana mana kawan insta korang.
alang alang dah keluarkan gambar insta. jom follow insta cik en kat SINI

10 comments:

LZ - The Blog Owner said... [Reply]

Salam ukhwah EN,

Wahh lepas Google tukar font, Insta pun upgraded.. Selama ni guna DM jer skrg blh share juga.. Kipidap!

Thanks for sharing..

nona senyum2 said... [Reply]

wiwit ! pm ! pm !


hahha

Alin Marlini said... [Reply]

pun perasan tadi ikon tu...ingatkan utk apa...belum cuba lagi..tq atas info ek cik en :)

ejulz said... [Reply]

x perasan ada perubahan IG ni.. hehe

Entry terkini
1. "Baby Comel"
2. "Job hujung minggu lepas"
3. "No Idea.."




Riana LittleCuties said... [Reply]

wohho.... gitu ye... baru tau ;) hihihi

nur anis said... [Reply]

eh eh.. ada ye.. huhu

Mummy Julia said... [Reply]

Mummy pun baru je pasan benda alah ni smlm... nampaknya instagram ni makin canggih gitu!

Athirah Diyana said... [Reply]

owh baru tau. kena update apps insta ke sbb insta sy xda button anak panah tu

Azhafizah Md Nor said... [Reply]

senang dah ada dm ni.

Jari Manis said... [Reply]

dh update tetapi x de arrow button tu..maybe sbb guna TAB je eh

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads