www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2015-10-01

Tawaran Iklan di Blog Nurfuzie.com Serendah RM10

ilan murah, iklan harga rm10, iklan responsif, iklan mesra mobile

Assalamualaikum.. 
Cik en membuka tawaran pengiklanan di blog cik en dengan harga termurah untuk mempromosi blog dan produk anda.

Kenapa Perlu beriklan dengan blog Nurfuzie.com

1. Blog yang mempunyai template responsif dan mesra mobile
2. Blog yang mengamalkan Mesra SEO
3. Entry baru akan diterbitkan minimun 1 entri 3 hari
4. Blogger yang aktif
5. Ping Blog kepada mempunyai PING entri di lebih 10 laman web seperti Google+, Facebook dll
6. Give Away akan di jalankan bermula 1 Oktober hingga 30 Oktober 2015, jadi ianya menjadi bonus kepada anda yang ingin mengiklankan blog dan produk di blog ini.

Jenis Saiz 

1. Banner 125x125 (Main Side - Bawah)
2. Banner 300x300 (Side Bar)
3. Banner 728x60 ( Main Side - Atas)
4. Banner 728x90 (header)

Syarat Pengiklanan

1. Iklan yang berbaur perkauman, lucah isu sentitif dan program scam dilarang sama sekali
2. Tempoh langganan minima 30 hari
3. Pembayaran perlu dilangsaikan 1 hari selepas iklan dipaparkan dan lumpsum (jika lebih dari sebulan)
4. Banner sendiri dan diberi pilihan untuk banner statik atau GIF
5. Pertukaran Banner dibenarkan sebulan 1 kali sahaja

Tempahan Iklan

1. Boleh emailkan terus ke eintannurfuzie@gmail.com. untuk harga dan pertanyaan yang lain.
2. Pilih Jenis Saiz banner, Tarikh bermula dan berakhir banner iklan.
3. Setelah bersetuju, akan diberi detail pembayaran dan akan diemail semula detail perbincangan dalam bentuk invoice.

  6 comments:

  1. wah! sape yg berniaga boleh ambil peluang :)

    ReplyDelete
  2. Pisyek memang nak offer macam ni jugak dulu. Tapi sampai sekarang tak sempat-sempat nak up post macam ni.

    Pisyek ucapkan Good Luck kepada para peng-iklan.

    Hehehe.

    ReplyDelete
  3. woww..bole post brg kat sini nnti..

    ReplyDelete

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads

Grab Me!