www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2015-10-01

Tawaran Iklan di Blog Nurfuzie.com Serendah RM10

ilan murah, iklan harga rm10, iklan responsif, iklan mesra mobile

Assalamualaikum.. 
Cik en membuka tawaran pengiklanan di blog cik en dengan harga termurah untuk mempromosi blog dan produk anda.

Kenapa Perlu beriklan dengan blog Nurfuzie.com

1. Blog yang mempunyai template responsif dan mesra mobile
2. Blog yang mengamalkan Mesra SEO
3. Entry baru akan diterbitkan minimun 1 entri 3 hari
4. Blogger yang aktif
5. Ping Blog kepada mempunyai PING entri di lebih 10 laman web seperti Google+, Facebook dll
6. Give Away akan di jalankan bermula 1 Oktober hingga 30 Oktober 2015, jadi ianya menjadi bonus kepada anda yang ingin mengiklankan blog dan produk di blog ini.

Jenis Saiz 

1. Banner 125x125 (Main Side - Bawah)
2. Banner 300x300 (Side Bar)
3. Banner 728x60 ( Main Side - Atas)
4. Banner 728x90 (header)

Syarat Pengiklanan

1. Iklan yang berbaur perkauman, lucah isu sentitif dan program scam dilarang sama sekali
2. Tempoh langganan minima 30 hari
3. Pembayaran perlu dilangsaikan 1 hari selepas iklan dipaparkan dan lumpsum (jika lebih dari sebulan)
4. Banner sendiri dan diberi pilihan untuk banner statik atau GIF
5. Pertukaran Banner dibenarkan sebulan 1 kali sahaja

Tempahan Iklan

1. Boleh emailkan terus ke eintannurfuzie@gmail.com. untuk harga dan pertanyaan yang lain.
2. Pilih Jenis Saiz banner, Tarikh bermula dan berakhir banner iklan.
3. Setelah bersetuju, akan diberi detail pembayaran dan akan diemail semula detail perbincangan dalam bentuk invoice.

6 comments:

Athirah Diyana said... [Reply]

wah! sape yg berniaga boleh ambil peluang :)

nuyui a.k.a miss YUI said... [Reply]

tawaran menarik ni =)

Zie Has said... [Reply]

RM10? Murah :) ... All the best!

Pisyek Kumar said... [Reply]

Pisyek memang nak offer macam ni jugak dulu. Tapi sampai sekarang tak sempat-sempat nak up post macam ni.

Pisyek ucapkan Good Luck kepada para peng-iklan.

Hehehe.

Syira Lokman said... [Reply]

all the best ye ! ^_^

aslinda wati said... [Reply]

woww..bole post brg kat sini nnti..

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads