www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2015-09-28

Pencarian Sponsor Give Away Nurfuzie Dot Com #1

STICKY POST SEHINGGA 28/9/2015

Pencarian Sponsor Give Away Nurfuzie Dot Com #1 oktober 2015


Assalamualaikum




Nampaknya sudah lama cik en tidak menjalankan GIVE AWAY

GA yang terakhir adalah GiveAway Sketch Picture By Eintan Nurfuzie. Jadi untuk kali ini cik en nak anjurkan Give Away Nurfuzie Dot Com #1 pada awal bulan oktober 2015 nanti. Oleh kerana itu, cik en mewar warkan pencarian sponsar Give Away Nurfuzie Dot Com #1 bermula 21 September 2015  sehingga 28 September 2015

Antara kebaikan yang diperolehi adalah
  1. Memperluaskan kenalan blogger yang baru
  2. Meningkatkan follower, pageview blog, follower insta, liker fanpage, follower google plus, twitter dll berkaitan. 
  3. Membantu mempromosikan blogshop atau barangan online
  4. Perhubungan antara sponsar akan berterusan kerana cik en akan menubuhkan group whatsup untuk membantu dan bertukar pendapat mengenai blog dan masalah masalah yang lain.
  5. Tidak perlu bersusah payah untuk menguruskan Give Away untuk mendapatkan pengunjung ke blog.
  6. 2 sponsar bertuah cik en akan cik en iklankan blog mereka di sidebar selama sebulan tanpa bayaran apa apa.
  7. 2 sponsar bertuah cik en akan buat review entry untuk apa apa jua review seperti blog, blogshop, produk dll (tertakluk kepada terma dan syarat)
Syarat - Syarat Sponsar
  1. Sponsar barangan - dihantar oleh pensponsar sendiri setelah admin memberi butiran pemenang
  2. Sponsar topup - dihantar oleh pensponsar sendiri setelah admin memberi butiran pemenang
  3. Wang Tunai - Perlulah di bankin kepada cik en sebelum giveaway bermula
  4. Vouncher - dihantar oleh pensponsar sendiri setelah admin memberi butiran pemenang
  5. Edit blog, edit picture, pengiklanan perlu dibuat dalam jangkamasa 2 minggu selepas pengumuman pemenang.
  6. Sebolehnya mempunyai Whatsup untuk dimasukkan kedalam group Whatsup sponsor.
  7. Boleh membuat entry promosi dan wajib diletakkan di sidebar di blog masing masinguntuk mempromosikan Give Away Nurfuzie Dot Com #1 . Ini untuk menambahkan penyertaan dari rakan blogger sponsar.
  8. Pilihan syarat termaktub kepada 3 sahaja. Contoh ; Follow insta, Follow Blog dan Fanpage : atau ; Follow Blog ,Fanpage serta masuk dalam bloglist
Jika sesiapa berminat bolehlah email kepada cik en di eintannurfuzie@gmail.com bertajuk 
Pencarian Sponsor Give Away Nurfuzie Dot Com #1.

22 comments:

Along Polimas said... [Reply]

Dah email dah..Hihihihi

julia jamaludin said... [Reply]

dah email cik en :)

NUR RAIHANAH said... [Reply]

wahhh cik en nak buat GA laaaa. tak sabar nak join! mesti hadiah best best niiii. kite nak jadi sponsor belum mampu lagi hihiii
good luckkkk akakk

Miss said... [Reply]

Saya dah hantar email! Please check, thanks ;)

yaya cendana said... [Reply]

haiii....yayac singgah sini blogwalking dari BW UZU.... NO.5 - www.yayacendana.com ^_^ done follow

sayidah napisah said... [Reply]

dah email :)

Maizan Che Mansor said... [Reply]

goodluck dengan GA tu nanti :)
in shaa Allah, kalau ada rezeki lebih, sy sponsor GA ni.

Nurul Shahira said... [Reply]

All the best Cik En =)

yanie yusuf said... [Reply]

wahh menarik ni..

Nur Alja said... [Reply]

wahh tak sabar nk join :D

Blogwalking dari Blog Kak Uzu (EmasPutih) :D

Alja no 28 (www.cahayapermata.my)

irra yyan said... [Reply]

saya ada email :) -mommy irra

Eintan Nurfuzie said... [Reply]

testing comment

Athirah Diyana said... [Reply]

dah email :)

Riana LittleCuties said... [Reply]

wahhhh kte segan nk sponsor sbb mcm x layak jek...hihihihi ;)
nanti kte pikir ye...
segan dia tu mengatasi segala nye....

Nor Marshaliza Shaidan said... [Reply]

Berminat...saya pun dah emel

Farah said... [Reply]

Bestnya GA nie...mesti meriah...
Peserta...jom join ramai2

intan nasir said... [Reply]

cik ein... Dah email..
Check tau lalalal

daftar unifi online said... [Reply]

nampak gaya dah ramai join nie n jadi sponsor nieh...

baru nk sponsor skit..ehehe...xjdi lah

ejulz said... [Reply]

berminat.. akan emel..

ejulz said... [Reply]

Jemput singgah k..

Entry terkini: "Nak buat ruang iklan"

ejulz said... [Reply]

Jemput singgah k..

Entry terkini: "Nak buat ruang iklan"

Noriza Rahman Momma Vogue said... [Reply]

Good luck ye nurfuzie...

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads