www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2015-09-28

Malaika Oil - Produk Semulajadi Terbaik Untuk Kulit Anda

Assalamualaikum dan hai buat pembaca cik en
Kali ini cik en nak story sedikit satu produk bumiputera semestinya buatan Malaysia yang HALAL dan semulajadi untuk kulit asia seperti kita. Anda semua ada masalah JJP? Apa itu JJP? 1st J adalah jerawat, 2nd J adalah Jeragat dan P adalah Parut jerawat di pipi dan kawasan muka anda. Ada? Dah cuba pelbagai produk dan tiada kesannya? Atau kos yang sangat tinggi ? akan menjadi kulit mengelupas sedangkan nak pergi dating ni? atau pun tidak yakin terhadap kandungannya? Halal ke? Kandungan dia itu berchemical ke? Sesuai ke dengan kulit kita di Asia ini? So korang wajib baca entri ini sampai habis untuk membuka mata korang terhadap satu produk bumiputera, halal dan bersih serta diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia. Jom!

malaika oil, produk jerawat, hilangkan parut, kecantikan, rawatan muka, serum


MALAIKA OIL, satu nama yang perlu dihafal oleh korang semua. Sebelum kita jauh lagi, cik en akan terangkan serba sedikit apa itu MALAIKA OIL

APA ITU MALAIKA OIL?

Malaika Oil adalah adalah minyak muka semulajadi yang mampu membersihkan kulit wajah secara mendalam seterusnya menghilangkan jerawat dan jeragat yang sangat degil. Selain itu juga, ianya dapat menanggalkan minyak kotaran dari muka hasil dari kosmetik dan bahan kimia yang kita tempek dimuka hari hari.
Boleh juga dijadikan serum untuk menghilangkan parut jerawat dengan menyapu dan membiarkannya semalaman

PENGASAS MALAIKA OIL

cik humaira hasnan, pengasas malaika oil, cantik, bisneswomen, wanita

Malaika oil adalah produk bumiputera dan pengasasnya seorang wanita yang cukup cantik iaitu Cik Humaira Hasnan yang mana ianya adalah kegunaan sendiri pada mulanya. Melihat kepada kemulusan muka Cik Humaira Hasnan, rakan rakan bertanya dan menjadi satu titik tolak bagi Cik Humaira Hasnan untuk mengkomersialkan produk ini. Semestinya Cik Humaira Hasnan yakin dengan produk ini kerana beliau sendiri menggunakannya. Produk ini dikilangkan di Kota Bharu Kelantan dan mendapat kelulusan KKM bernombor pendaftaran NOT 150403152K. Jadi tidak perlu risau akan kandungannya kerana ianya SELAMAT

SIAPA PENGGUNA MALAIKA OIL?

Semua peringkat umur, tiada mengira bangsa dan budaya dan sesuai untuk lelaki dan wanita. Pada zaman ini, terlalu banyak faktor faktor yang menjadikan kulit kita terutama muka kita terdedah kepada kerosakan. Faktor pemakanan yang tidak sihat kandungannya, jerebu, kosmetik yang tidak diketahui kandungannya, produk kecantikan yang tidak diluluskan oleh KKM adalah punca, kulit kita menjadi lebih tidak sihat. Jadi kita semua perlu mencuba produk ini

APA BAHAN KANDUNGAN MALAIKA OIL?

bahan semulajadi, temulawak, minyak kelapa dara, minyak jarak malaika oil

Asia mempunyai banyak bahan bahan semulajadi yang baik untuk kita terutamanya kulit. Kandungan MALAIKA OIL adalah Extra Virgin Olive Oil (Minyak kelapa dara), Lemon Oil (Minyak Lemon), Castor Oil ( Minyak Jarak), Temulawak, Herba dan Bunga bungaan. Semua bahan bahan ini mempunyai kelebihan masing masing untuk kulit muka

Extra Virgin Olive Oil – Membantu melembabkan , merawat jerawat dan menyahkan penuaan 

Lemon Oil – Selain menjadikan MALAIKA OIL berbau lemon ianya dapat membantu pengecutan jerawat

Castor Oil – Melembabkan dan menghaluskan kulit

Temulawak – Antioksidan dan membantu menghilangkan kotoran di wajah

Herba – Bahan semulajadi yang baik untuk kulit

Bunga Bungaan – Mejadikan aura dan baik untuk kulit

KEBAIKAN MALAIKA OIL

malaika oil, kebaikan malaika oil

Menghilangkan Jerawat

Menghilangkan Jeragat

 Memudarkan Parut Jerawat dan menghilangkannya 


Dan selain itu ianya dapat

· Merawat Sel Kulit Kusam, Rosak & Mati 
· Membantu meratakan Tona kulit 
· Memudarkan dan Menanggalkan Kesan Parut 
· Menyegarkan, Melembut, Meremajakan Kulit 
· Agen Penanggal Lapisan MakeUp 

CARA PENGGUNAAN MALAIKA OIL

Dicadang penggunaan 2 kali sehari iaitu pada waktu pagi dan malam sebelum tidur. Dan ianya boleh menjadi serum dengan sapuan di muka dan dibiarkan semalaman

TESTIMONI MALAIKA OIL

Tanpa testimoni, mesti ramai tidak percaya dengan keberkesanan MALAIKA OIL kan?

Jadi lihatlah sendiri semua testimoni pengguna MALAIKA OIL


TESTIMONI MALAIKA OIL


TESTIMONI MALAIKA OIL


TESTIMONI MALAIKA OIL


TESTIMONI MALAIKA OIL

BERMINAT DENGAN MALAIKA OIL?

Harga yang mampu milik iaitu RM49.00 (sebelum postage) sahaja. Murah bukan? Dijamin Halal, Selamat dan Berkesan. Berbaloi sangat untuk mencuba.

Korang boleh rujuk di FB MALAIKA OIL dan LAMAN WEB MALAIKA OIL serta IG MALAIKA OIL untuk mengetahui info info lebih lanjut dan senarai agen MALAIKA OIL yang dilantik

P/s : Tidak rugi mencuba, selain itu, sesuai sangat bagi wanita yang aktif dan lincah dan tiada masa menghadap cermin lama lama. 





6 comments:

IbuNoey said... [Reply]

nampak ada kandungan VCO,memang rasanya produk ni okey untuk kulit.

Nurzakiah Hanum said... [Reply]

bagusnyaaaaaaaaaaaa

Along Polimas said... [Reply]

Boleh try beli kat wife AM nie..
AM kan romantik orangya..

Artikel Paling HOT..
HOT ITEM LeoRa Fragrance 4 Women
HOT ITEM LeoRa Fragrance 4 Men
Follow blog AM DISINI
Hadiah daripada AM untuk sahabat AM DISINI

Terima Kasih
AlongMisuari

Khairul Zamri said... [Reply]

Yang penting kena konsisten bukan sekali pakai terus jadi

Nurul Shahira said... [Reply]

Macam ok je minyak ni. Boleh try buat jadi toner =)

myza said... [Reply]

Assalam akk. Sy nak minta izin copy paste ayat akk psl malaika oil, bole x akk? periabitter@gmail.com, ni email sy.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads