www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2015-09-14

Fesyen Skirt Labuh Muslimah By Zalora

Assalamualaikum dan hai semua bloggers serta pembaca setia cik en.
Anda semua peminat fesyen? Fesyenista? Tapi mahu tampil vogue dan sopan?
Tapi mengalami masalah masalah seperti berikut?

  • Kesibukan / masa terhad
  • Kedai / butik yang terletak di tempat yang sibuk / kesesakan / parking yang terhad
  • Rekaan yang terhad
  • Bilangan stok yang kurang
  • Harga yang agak mahal
Jadi kenapa perlu menghadap semua itu kalau kita ada cara yang lebih mudah, cepat dan murah kan?
ZALORA – Satu Kedai Online untuk anda yang gilakan fesyen dan kasut. Ini kerana ZALORA mencari sumber terbaik daripada pereka fesyen Malaysia dan juga luar Negara untuk anda!!!

Penggunaan teknologi moden kini semakin meluas dan ianya dapat dilihat sedang berlaku dan akan terus berlaku di mana-mana sahaja di seluruh dunia. Kalau dahulu jika hendak beli sesuatu kita perlu keluar, walaupun kadang-kala terpaksa, untuk dapatkan apa yang dimahukan. Namun kini keadaan sudah berubah sama sekali. Kita boleh beli hanya dari rumah sahaja dengan cukup selesa tanpa perlu keluar pun. Hebat bukan?
Industri fesyen tempatan berjaya menggunakan kelebihan ini dengan mewujudkan peluang untuk shopping fashion item secara online melalui butik fesyen online Malaysia. Peluang ini terus digunakan pula oleh para pencinta fesyen dengan mendapatkan produk fesyen kegemaran mereka secara atas talian. 
Fesyen Skirt Labuh Muslimah By Zalora


Perkembangan trend fesyen terkini Muslimah telah memperlihatkan kemunculan lebih banyak koleksi pakaian Muslimah dalam pasaran. Ini adalah satu perubahan yang cukup positif selepas dunia fesyen tempatan dimonopoli oleh koleksi pakaian wanita terkini yang lebih moden

Fesyen Skirt Labuh Muslimah By Zalora

Seperti trend lain yang datang dan pergi begitu juga berlaku terhadap fesyen untuk Muslimah namun kitaran gayanya itu sentiasa berulang dalam konteks untuk golongan hijabista. Terdapat pelbagai gaya fesyen Muslimah yang boleh didapati dalam pasaran dan antara yang paling popular buat masa ini ialah fesyen skirt labuh Muslimah online.

Fesyen Skirt Labuh Muslimah By Zalora

Fesyen Skirt Labuh Muslimah By Zalora

Fesyen Skirt Labuh Muslimah By Zalora

Sama seperti pakaian lain, anda harus pilih skirt labuh Muslimah yang sesuai dengan gaya personaliti anda. Ini adalah penting untuk memperlihatkan betapa bagusnya cita rasa anda dalam menggayakan maxi skirt Muslimah pilihan anda. Keselesaan sepatutnya turut menjadi pilihan utama di mana anda wajib memilih rekaan, saiz dan warna yang betul. Tanpa ini semua anda pasti akan kelihatan kekok dan mencacatkan keseluruhan penampilan. Padankan juga dengan akesori seperti cincin dan rantai leher panjang bersama handbag untuk kelihatan lebih bergaya.

Kenapa perlu berbelanja di ZALORA

  • Boleh membeli belah pada bila bila masa
  • Kedai online yang mesra pelanggan dengan menggunakan “listing” yang boleh anda cari dengan mudah
  • Membeli belah dengan selamat kerana setiap urusniaga yang dijalankan akan direkodkan sehingga barangan sampai kepada anda
  • Skirt Labuh tidak muat? Terlalu singkat? Jangan risau, ZALORA menerima pemulangan dalam jangka masa 30 hari
  • Banyak pertanyaan yang ingin anda tahu? ZALORA juga mempunyai talian hotline Perkhidmatan Pelanggan arau live chat.
  • Penghantaran “Flash Shipping” yang mana penghantaran di lakukan pada hari anda order
Jadi apa ditunggu?
Jom jamu mata di fesyen skirt labuh Muslimah online. Dan pilih fesyen yang terbaik dan selesa dari ZALORA.

13 comments:

anajingga said... [Reply]

memang trending sekarang, kak ana sendiri selesa menggayakan skirt labuh seperti ini :)

Emy Effendi said... [Reply]

cantik :)

boleh singgah sini jgk >>

http://emyyyyemyyyy.blogspot.my/2015/09/free-sehelai-tudung-bawal-satin.html?showComment=1442214961946#c8942373482141987949

Amanda Suria said... [Reply]

SA kemetot..x cantik pakai skirt labuh macam ni...eh..eh...hahahahaha

tiga lalat said... [Reply]

chantek skirt labuh nih., hihi2

anys nadhilah said... [Reply]

cantik !

Aleiya Mustaffa said... [Reply]

jalan2 sambil follow :) done follow #1202
blog yang menarik :)

Noor Mala Shahar said... [Reply]

singgah tengok2

nona senyum2 said... [Reply]

comel, snatai je smeua gaya muslimah niiii :)

nantikan entri Top Shop Zalora , simple jer tp style lah, gtuwww~ hehe

Zie Has said... [Reply]

sweet tengok orang kurus pakai skirt labuh ... tapi bila diri sendiri yang montel ni yang pakai, rasa cam rendang sangat gitew ;p

Nurul Shahira said... [Reply]

Sha memang suka kumpul skirt. Boleh mix-and-match dengan banyak baju. Skirt Zalora pun nampak cantik - cantik =)

Hajar Shikin said... [Reply]

cantiknya skirt yang paling bawah tu, memang kena dengan cita rasa.

theyanaonly said... [Reply]

singgah sini, dah follow hehe
lawa skirt skirt dorang pi saya beli mesti
kena potong skirt tu sebab labuh

jemput baca part 3 belum selesai hello kitty town

ajuya said... [Reply]

cantik..sweet je

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads