www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2015-09-01

1st GiveAway by Ciktaman (30 September 2015)



Assalamualaikum dan hai :)

Sepanjang bulan September ni, cktmn nak buat satu segmen untuk korang semua..

1st GiveAway by Ciktaman


Ok syarat penyertaan senang je!

1. Mesti follow @ like

* Blog - ciktaman + nuff click 
* Instagram - ctctraudhah | molekgilo

2. Buat satu entri [copy coding yang diberi] dan komen

pasal blog ciktaman tak lebih 15 patah perkataan..
 Blog template denim. berwarna lembut seperti pink dan putih. loading pun cepat, simple dan kemas.

3. Tinggalkan URL entry korang pada post ini sahaja. *link pada chatbox tak dikira



4. Tempoh GA adalah bermula 1 September sehingga 30 September 2015''






** Untuk lihat senarai peserta kat SINI

*** Untuk lihat senarai hadiah kat SINI

***Pemenang akan dipilih sepenuhnya daripada cktmn




--------------------------------------------------------------------------------------------------

6 comments:

sayidah napisah said... [Reply]

goodluck :)

theyanaonly said... [Reply]

Malam, saya follow blog awak datang dari GA yang sama, good luck ya.

GIVEAWAY BY CIK TAMAN

Farhain Azmi said... [Reply]

goodluck ye cik en :)

Riana LittleCuties said... [Reply]

Oh kte tak join lagi GA yg nie...nanti kte join jugak lah..hihihi ;)

Ck Tmn said... [Reply]

Done followback :)

NURUL AQIDAH AZAHAR said... [Reply]

salam..singgah cn good luck

http://mummysupplementshop.blogspot.my/2015/09/1st-giveaway-by-ciktaman.html

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads