www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2015-09-01

1st GiveAway by Ciktaman (30 September 2015)



Assalamualaikum dan hai :)

Sepanjang bulan September ni, cktmn nak buat satu segmen untuk korang semua..

1st GiveAway by Ciktaman


Ok syarat penyertaan senang je!

1. Mesti follow @ like

* Blog - ciktaman + nuff click 
* Instagram - ctctraudhah | molekgilo

2. Buat satu entri [copy coding yang diberi] dan komen

pasal blog ciktaman tak lebih 15 patah perkataan..
 Blog template denim. berwarna lembut seperti pink dan putih. loading pun cepat, simple dan kemas.

3. Tinggalkan URL entry korang pada post ini sahaja. *link pada chatbox tak dikira



4. Tempoh GA adalah bermula 1 September sehingga 30 September 2015''






** Untuk lihat senarai peserta kat SINI

*** Untuk lihat senarai hadiah kat SINI

***Pemenang akan dipilih sepenuhnya daripada cktmn




--------------------------------------------------------------------------------------------------

  6 comments:

  1. Malam, saya follow blog awak datang dari GA yang sama, good luck ya.

    GIVEAWAY BY CIK TAMAN

    ReplyDelete
  2. Oh kte tak join lagi GA yg nie...nanti kte join jugak lah..hihihi ;)

    ReplyDelete
  3. salam..singgah cn good luck

    http://mummysupplementshop.blogspot.my/2015/09/1st-giveaway-by-ciktaman.html

    ReplyDelete

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads

Grab Me!