www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2015-08-25

Sketch GiveAway Riana LittleCuties

Assalamualaikum

Untuk sketch yang pertama adalah untuk Riana Little Cuties

klik untuk Blog RLC


Cik en ada buat penambahan edit untuk menampaknya lebih real.
Terima kasih sebab join dan cik en berharap boleh join lagi selepas ini.

p/s : Mengambil tempahan sketch gambar anda dengan harga RM10 perpcs

1. Gambar terang, jelas/closeup dan high pixel tanpa edit
2. Hanya Sketch Hitam Putih sahaja
3. Full Payment sahaja akan dimasukkan dalam list order dan akan dibuat mengikut giliran
4. Tempoh masa untuk disiapkan dari 1 hingga 7 hari
5. Pemberian hanya pada softcopy sahaja
6. Boleh PM atau email ke eintannurfuzie@gmail.com untuk pertanyaan

7 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said... [Reply]

wah wah cun..

beat said... [Reply]

wuih! cool

ziana eunos said... [Reply]

cantik gmba sketch mcm tu yer

*zianaeunos.blogspot.com

Nurul Shahira said... [Reply]

Cantiknya sketching tu. Sebijik macam dalam gambar =)

aRz MoHa said... [Reply]

menarik tahniah buat pemenang

Puan Wawa said... [Reply]

Woww, cantiknya cik en buat..terbaik..")

Riana LittleCuties said... [Reply]

Wahhh saya baru perasan lah..... ;)

Gambar saya dah siap...Lawa nye.... TQ so much Cik En

Saya suke sgt2...

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads