www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2015-08-09

Jom Semak Jerawat Anda


Masalah jerawat?
jom check apa masalahnya
Photobucket

9 comments:

NaZiRaH @ Ezyra said... [Reply]

jerawat saya kalau nak naik dia suka port pipi n dagu, baru tahu puncanya,thanx ya..

cweet pinky said... [Reply]

hehehe, ni yang CP carik, CP lak memang ada alergi makanan, memang kalau jerawat paling fofularr di pipi laaaa..but now sekarang dah takde..tapi tinggal parut jer, ada produk yang CP amalkan yang sangat membantu, alhamdulillah atas izin ALLAH SWT

Mia Liana said... [Reply]

bagus juga ni.. nak check la...

psssttt thanks join segmen nak url blog #17. blog ini tersenarai di http://www.mialiana.com/2015/08/senarai-url-blog-17.html

Puan Wawa said... [Reply]

Tq Cik En, info berguna utk wawa.. hihi

eima said... [Reply]

suka naik kat dagu ....

iryanty ahamad said... [Reply]

setakat ni muka akak tiada jerawat lagi..alhamdulilah...

cardbymyan said... [Reply]

hai

kalau cari idea DIY yg murah & super cute boleh visit blog/ig kami
ada paperbag, sticker, tag & card :)

tq tuan tanah

Our blogshop, cardbymyan.blogspot.com click >>CARDBYMYAN or instagram kami @begkertas. click >>@begkertas


tq :)

hidayu ayumie said... [Reply]

sllu timbul kat dahi nie

Azi said... [Reply]

good info.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads