www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2015-07-10

Pemenang Raya Giveaway by Rafydahouse

Assalamualaikum semua!
hari ini cik en suka sangat
alhamdullilah, jauh tu hadiah cik en ni.. dari Sabah Negeri Di bawah Bayu
ingat tak entry cik en yang ini

Rezeki 6/7/2015


inilah hadiah yang di nanti.. cepat betul sampainya. 9/7/2015
terima kasih sangat, banyak, million kepada 
Taraaaaaa.......


4 item hadiah.. cantik sangat sangat.
anyway cik en suka hadiah hadiah ini


Cik en ada berjalan jalan kat blog Rafydah ini.. 
berusia 22 tahun dan merupakan blogger seberang laut sana
merupakan pencinta makeup dan cik en dah tengok artikel makeup sis ni. nak tengok tutorial makeup Rafydah.. klik SINI dan pilih mana tuto yang korang nak tengok.
dan cik en pasti Rafydah sangat meminati makeup dan fesyen. sebabnya hampir kebanyakan entry melibatkan beauty dan makeup..
so sekali lagi cik en ucapkan ribuan terima kasih kepada Rafydah..
Diharap suscess dimana mana saja sis berada.. 
dan keep work!
korang tak mahu ke kenal RAFYDAH?
nak? jom klik sini cepat cepat

4 comments:

Radhia Razali said... [Reply]

Congrats..Saya so far, belum ada rezeki lagi menang GA..

iryanty ahamad said... [Reply]

tahniah....cantik :-))

Nurzakiah Hanum said... [Reply]

tahniah :)

Shahida Dzulkafli said... [Reply]

Tahniah Cik En...

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads