www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2015-07-03

PEMENANG Duit Raya RM50 Dari Cik EN


Jam Menunjukkan 3.00 petang 3/7/2015 dan
Seperti dijanjikan
sepantas kilat cik en menaip naip untuk entry pemenang..
suka x? suka x?
Diharap hari mulia di hari Jumaat ini ada rezeki semua..
Dah cik en jangan nak membebel je.. cepat umumkan pemenang
aish.. x sabaq semuanya ye..
ok.. cik en akan merandom sepantas kilat..


Hadiah Kad Raya Cik EN

(10 Pemenang)



  1. No 29 - NaZiRaH @ Ezyra done PM alamat
  2. No 23- Akif Imtiyaz
  3. No 8- Nor Farhana - done PM alamat
  4. No 30- SalinaJohari
  5. No 49-Shahida Dzulkafli done PM alamat
  6. No 38-Noor Najwa done PM alamat
  7. No 12-Princes Yuyue - done PM alamat
  8. No 45-MizzTina
  9. No 1-Syira Lokman done PM alamat
  10. No 4-bb_nona done PM alamat
dan hadiah yang dinantikan..
Hadiah utama cik en
DUIT RAYA RM50

iuzira
done PM alamat

peserta no 10
tahniah tahniah
sila emailkan ke nurfuzie@gmail.com atau pm  SINI
dan nyatakan nama dan alamat penuh untuk cik en hantar kad raya.
untuk hadiah utama nyatakan nama, alamat dan no acc (maybank/ambank/cimb)
serta no telefon untuk depositkan duit raya.
Bloglist dan review blog akan dibuat sebelum 9/7/2015

eh. Hampir terlupa cik en kepada yang tak berjaya..
Jangan bersedih sedih, ada satu lagi GA yang mana boleh juga menang duit raya dan produk kecantikkan.
Nak tau macamana?




wow RM395 tu nilai hadiahnya.
sementara itu cik en akan terangkan sikit Kawaidesu Concept ini.
Ia merupakan blogshop yang baru mula bertapak dalam bidang blogger sebelum ini urusan hanyaklah melalui FB secara suka suka. Oleh kerana pelanggan yang mula meningkat dari masa ke semasa, 2 wanita gigih ini ingin mengembangkan bisnes online.Perkenalkan owner Kawaidesu Concept iaitu Kak SU dan Kak Lylyn. 
Pelbagai produk yang dijalankan oleh blogshop ini dengan harga mampu milik. Oleh kerana itu, mereka bersetuju akan mengadakan Give Away Pertama sempena pembukaan blog dan hari raya yang akan datang ini.
Ini hadiah hadiah yang mereka tawarkan


Hadiah Hadiah

Hadiah Utama(1 pemenang)

Duit Raya rm50 + 1 Supra Pro Foundation + 1 Eyeliner/eyebrow concealer pencil + 2 Shiseido Peel Off mask 

Hadiah Kedua(6 pemenang) 

1 Supra Pro Foundation + 1 Eyeliner/eyebrow concealer pencil + 2 Shiseido Peel Off mask 

Hadiah Ketiga(4 pemenang)

1 Eyeliner/eyebrow concealer pencil + 2 Shiseido Peel Off mask 

Hadiah Keempat(3 pemenang) 

1 Shiseido Peel Off mask 

Hadiah Saguhati

Kesemua Penyertaan akan dilistkan di Blog List

Banyak kan hadiah hadiah dorang.. mana yang tak ada rezeki di blog cik en hari ini, apa kata cuba pulak nasib di sana.

p/s : Tahniah kesayangan cik en semua.. dan bagi cik en semua nya pemenang. dan Good Luck untuk GA Kawaidesu Concept tu.. wink wink

Photobucket

  20 comments:

  1. Tak de rezeki
    tahniah pada yg menang :)

    ReplyDelete
  2. Tahniah buat semua pemenang :)

    ReplyDelete
  3. wahh tahniah kepada para pemenang

    ReplyDelete
  4. wahh tahniah kepada para pemenang

    ReplyDelete
  5. wah...tahniah untuk pemenang..

    ReplyDelete
  6. kunjungan balas..hari ni tak berapa sihat tapi nak juga jenguk kawan-kawan blogger :) alhamdulillah rezeki

    ReplyDelete
  7. tahniah iuzira..! :)

    saya tak menang tapi enjoy..
    best dapat kenal Cik EN :)

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah, saya dh pm kat FB

    ReplyDelete
  9. tahniah buat pemenang
    takde rezeki sini

    ReplyDelete
  10. tahniah kepada semua pemenang..

    ReplyDelete
  11. dapat masuk dalam bloglist pun kira menang jugak kan :)

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah.. dapat kad raya.. dah email detail..
    Terima kasih..

    ReplyDelete
  13. Hurmmm, bad luck lagi btw tahniah utk pemenang ye.....;-)

    ReplyDelete

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads

Grab Me!