www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2015-07-09

LELAKI PERIOD?

Assalamualaikum dan selamat pagi semua
senda di pagi hari di bulan RAMADHAN


p/s : ada ke lelaki period? ahahhah

  12 comments:

  1. hahaha.. hm tak paham kenapa lelaki yg sihat walafiat tapi tak puasa.

    ReplyDelete
  2. perempuan menyerupai lelaki blhla peod.. hohoh

    ReplyDelete
  3. hahaha..tp serious yong tak paham kenapa lelaki ni susah bebeno nak puasa padahal kudrat tenaga lagi kuat dr pmpuan. ada sorg lelaki 28thn yg yong kenal, taknak puasa klau takda sahur n nasi. perghhh..eh, terngumpat plak.

    ReplyDelete
  4. wanita yang dah jadi tomboy...huhuhu

    ReplyDelete
  5. hahaha lelaki period. lawak tul.

    btw done follow u dear, follow mine too :) - Noob

    ReplyDelete
  6. kaaannnn ...Allah bg cuti kan ... tp jgn la mkn kat tmpt org ramai dan org boleh nampak ....

    ReplyDelete
  7. hihi...pelik bunyinya kalau lelaki period..
    follow blog sy jgk ye..tq..http://diarihatiwanieyahaya.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. Hahaha. Ada ke laki yang period :D

    ReplyDelete
  9. org lelaki uzur time posa ni , ada je . cuma time bln pose je ... ermmm

    ReplyDelete
  10. hahhaa..org lelaki period...pengsan jap
    laku modes kat kedai nanti

    ReplyDelete
  11. Kalau bab period yang nie xle nak komen apalah..
    Tapi kalau dari segi emosi, Sha pernah jumpa lelaki yg begini..
    Mengalah kan perempuan yg period moodnya.. swing giler..

    ReplyDelete

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads

Grab Me!