www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2015-07-09

LELAKI PERIOD?

Assalamualaikum dan selamat pagi semua
senda di pagi hari di bulan RAMADHAN


p/s : ada ke lelaki period? ahahhah

12 comments:

siti hajar said... [Reply]

hahaha.. hm tak paham kenapa lelaki yg sihat walafiat tapi tak puasa.

nuyui a.k.a miss YUI said... [Reply]

perempuan menyerupai lelaki blhla peod.. hohoh

Farhain Azmi said... [Reply]

hahaha..tp serious yong tak paham kenapa lelaki ni susah bebeno nak puasa padahal kudrat tenaga lagi kuat dr pmpuan. ada sorg lelaki 28thn yg yong kenal, taknak puasa klau takda sahur n nasi. perghhh..eh, terngumpat plak.

iryanty ahamad said... [Reply]

wanita yang dah jadi tomboy...huhuhu

Noor Mala Shahar said... [Reply]

balas kunjungan

Prince of Noob said... [Reply]

hahaha lelaki period. lawak tul.

btw done follow u dear, follow mine too :) - Noob

eima said... [Reply]

kaaannnn ...Allah bg cuti kan ... tp jgn la mkn kat tmpt org ramai dan org boleh nampak ....

wanie yahaya said... [Reply]

hihi...pelik bunyinya kalau lelaki period..
follow blog sy jgk ye..tq..http://diarihatiwanieyahaya.blogspot.com

Inani Hazwani said... [Reply]

Hahaha. Ada ke laki yang period :D

Qaseh Vee said... [Reply]

org lelaki uzur time posa ni , ada je . cuma time bln pose je ... ermmm

Yumida Huda said... [Reply]

hahhaa..org lelaki period...pengsan jap
laku modes kat kedai nanti

Shahida Dzulkafli said... [Reply]

Kalau bab period yang nie xle nak komen apalah..
Tapi kalau dari segi emosi, Sha pernah jumpa lelaki yg begini..
Mengalah kan perempuan yg period moodnya.. swing giler..

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads