www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2015-07-07

Kad Raya Yui dan Gift Kawaidesu Concept

Alhamdullilah
rezeki hari ini dan pemberian kad raya pertama bagi cik en



yui..
sesiapa yang aktif dalam dunia blogger akan kenal dengan nama itu.
beliau merupakan seorang blogger pemes dan juga junior masa cik en belajar di Politeknik Ungku Omar (PUO)
boleh jugak sesapa yang tak kenal nak kenal dia.. boleh gi blog dia di


ini rezeki cik en
cik en dapat gift dari blogshop Kawaidesu Concept
Kawaidesu Concept merupakan blogshop yang menarik untuk korang jalan jalan cuci mata.. pelbagai barangan boleh perelohi dari sana dan owner nye sangatlah comel.
nak jalan jalan pepetang ini?
jom kita terjah 
terima kasih kak su dan kak lylyn..

p/s: rezeki rezeki rezeki. alhamdullilah walaupun ada cerita sedih dan kecewa 2 hari lepas..Nampaknya Allah bagi gift ini untuk mengubat hati yang lara..

6 comments:

Dayana Zahari said... [Reply]

Bestnya dpt hadiah pengubat hati

Ms. Kejupenyet said... [Reply]

wah cantik dia punya design

Nurzakiah Hanum said... [Reply]

bestnya

nuyui a.k.a miss YUI said... [Reply]

sama2 kak..

pemes apanya.. biasa je =)

wah byk hadiah.. tahniah2..

Alin Marlini said... [Reply]

bertuahnya...rezeki awak tu

Jari Manis said... [Reply]

best kan dapat kad raya

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads