www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2015-06-13

InnerShine Prune Essence Plus Camu Camu

InnerShine Prune Essence Plus Camu Camu | Innershine merupakan satu minuman kesihatan yang popular di bawah Jenama Brands. Penjenama yang terkenal ini bertapak lebih dari 10 buah negara di dunia. Dan satu produk Brands yang menjadi pilihan adalah InnerShine Prune Essence Plus Camu Camu. InnerShine Prune Essence Plus Camu Camu merupakan sumber yang kaya dengan vitamin C. Pati Prun dan Camu Camu tinggi dalam serat dan juga mengandungi agen pencegah maltodekstrin, sejenis serat larut yang membantu dalma proses pencernaan dan yang penting tiada bahan pengawet. 

2 Tahun dah cik en amalkan. Mulanya nak bekalkan vitamin c pada kulit cik en sebab cik en jenis kulit kering tapi ia menjadikan cik en tenaga extra memandangkan cik en ini kerje lasak. Sebagai pembantu veterinar, kerja di lapangan adalah kerja yang tidak dapat dielakkan. Masa yang terhad juga menyebabkan jadual makanan tidak tetap. Oleh kerana ini, ia akan membuat kulit kusam dan berat badan cik en bertambah. Bermula dengan tawaran diskaun, cik en mencuba dan akhirnya ianya amat serasi dan cik en amat berpuas hati.


Penggunaan selama beberapa bulan menjadikan kulit cik en berseri seperti di bawah ini. Dan juga berat badan cik en mula berkurangan dan ramai yang memuji.

sebelum

selepas

Mungkin banyak produk lain di pasaran, tapi cik en amat berpuas hati hasil rutin harian cik en meminum InnerShine Prune Essence Plus Camu Camu. Dan satu lagi yang cik en puji, harganya yang mampu milik menyebabkan ianya menjadi pilihan golongan sederhana seperti cik en.

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads