www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2015-03-23

Syaffiq Sahli a.k.a Ahmad Zarul dalam Asam Pedas Untuk Dia


Assalamualaikum semua
hari ini cik ennak share biodata pendatang baru.. 
korang mesti tengah layan cerita Asam Pedas Untuk Dia setiap hari sabtu dan ahad jam 7.00 hingga 8.00 malam
cik en nak share biodata adik ziyad.. sebab dia nampak cute walaupun awal awal dia tak menarik langsung pada mata cik en
Zarul yang mana cik en?
ha.. ni cik en lanje sekeping (mcm pic cik en je kan?)




Syukri Yahya dah pemes tapi Zarul aka Syaffiq Sahli (SS) cik en rasa baru dalam bidang ini.. cik en try google tapi banyak cik en tengok dia dalam drama pendek obsesi

Asal : Kota Tinggi
Tarikh Lahir : 2/9/1986
umur : 29 tahun

dan tak banyak info dalam prof goggle.. so manatau lepas ini akan banyak info pasal dia.. 
anyway pendapat cik en, dia ok walaupun cik en rs menyampah pada awalnyeee.. ahhaha.. nampak sweet dan muka mmg seiras dengan ziyad.
depa ni adik beradik ke? ahhahha...

klik untuk link instagram SS
anyway SS, good luck for ur dream.. i support u.. 
p/s : Dream chaser Actor/Singer/Dreamer

Photobucket

7 comments:

Nurzakiah Hanum said... [Reply]

terbaik

nuyui a.k.a miss YUI said... [Reply]

baru tau nama dia...

p/s; BUAT KAT SG SPUT AKAK.. TAKDE APA MGGU DPAn KENA OPERATE.. xtaula mcm mana nnti..

Reena Sidek said... [Reply]

memang best drama ni.. tp kadang2 tengok kadang2 tak sempat..huhu

sal ya said... [Reply]

Tgk2 mcm tu je cite ni. Xde la menjadi penonton setia pn.

::EIDA:: said... [Reply]

ida baru start nak tgok online hihihihi

azizah green line said... [Reply]

wahh kak.layan setiap pelakonnya...hehe

Anonymous said... [Reply]

alaa.. dia sepupu saya laa..

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads