www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2015-03-23

Syaffiq Sahli a.k.a Ahmad Zarul dalam Asam Pedas Untuk Dia


Assalamualaikum semua
hari ini cik ennak share biodata pendatang baru.. 
korang mesti tengah layan cerita Asam Pedas Untuk Dia setiap hari sabtu dan ahad jam 7.00 hingga 8.00 malam
cik en nak share biodata adik ziyad.. sebab dia nampak cute walaupun awal awal dia tak menarik langsung pada mata cik en
Zarul yang mana cik en?
ha.. ni cik en lanje sekeping (mcm pic cik en je kan?)




Syukri Yahya dah pemes tapi Zarul aka Syaffiq Sahli (SS) cik en rasa baru dalam bidang ini.. cik en try google tapi banyak cik en tengok dia dalam drama pendek obsesi

Asal : Kota Tinggi
Tarikh Lahir : 2/9/1986
umur : 29 tahun

dan tak banyak info dalam prof goggle.. so manatau lepas ini akan banyak info pasal dia.. 
anyway pendapat cik en, dia ok walaupun cik en rs menyampah pada awalnyeee.. ahhaha.. nampak sweet dan muka mmg seiras dengan ziyad.
depa ni adik beradik ke? ahhahha...

klik untuk link instagram SS
anyway SS, good luck for ur dream.. i support u.. 
p/s : Dream chaser Actor/Singer/Dreamer

Photobucket

  7 comments:

  1. baru tau nama dia...

    p/s; BUAT KAT SG SPUT AKAK.. TAKDE APA MGGU DPAn KENA OPERATE.. xtaula mcm mana nnti..

    ReplyDelete
  2. memang best drama ni.. tp kadang2 tengok kadang2 tak sempat..huhu

    ReplyDelete
  3. Tgk2 mcm tu je cite ni. Xde la menjadi penonton setia pn.

    ReplyDelete
  4. ida baru start nak tgok online hihihihi

    ReplyDelete
  5. wahh kak.layan setiap pelakonnya...hehe

    ReplyDelete
  6. alaa.. dia sepupu saya laa..

    ReplyDelete

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads