www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2014-01-16

Happy Birthday Eintan Nurfuzie


Alhamdulliah.. jam menunjuk 12.30 pagi bertarikh 16 Januari 
Happy Birthday untuk diri sendiri
entry ini adalah entry auto publish
Dengan itu cik en dengan sedihnya mengumumkan yang cik en dah TUA
untuk kawan kawan blogger cik en

di entry ini cik en akan ceritakan sedikit sebanyak kisah cik en
ala, biodata cik en lebih kurang

Cik en dilahirkan di Hospital Daerah kuala kangsar pada 16/01/1987
Diberi nama _________________ atau nama online cik en 
EINTAN NURFUZIE
hanya sesiapa yang kenal cik en je yang tahu siapa nama cik en
sebab nama online cik en lebih pemes dari nama sebenar cik en
lagipun untuk menjaga keselamatan cik en
berbesar di merata tempat di semenanjung ni, cik en dan cik en sebenarnya berpindah 11 kali di 10 buah sekolah?
untuk penerangan lebih lanjut klik entry ini

Betul ke Cik En pernah pindah sekolah 11 kali di 10 buah sekolah?



dan untuk pengalaman kerja cik en 
kebanyakannya ramai yang dah tahu
pada yang tahu boleh tengok entry ringkas cik en disini
dan alhamdullilah.. dah confirm pun dalam kerajaan ini
masuk ni kali ke3 menyambut hari jadi dalam jabatan ini
so cik en tak nak mengomel panjang
cik en harap dengan usia bertambah ini
cik akan dapat

  • membaiki diri sendiri
  • membantu keluarga
  • buangkan sifat sifat yang akan merugikan diri cik en
  • dapat mematangkan diri
  • paling utama, kawal perasaan marah
  • kahwin
  • nak beli rumah 
  • nak settlekan hutang
  • bahagia
  • murah rezeki
  • panjang umur
  • dapat pelajari ilmu agama dengan lebih mendalam
insyallah

p/s : Cik En dah tua.. 27 tahun dah!!!!!



Photobucket

6 comments:

Nurzakiah Hanum said... [Reply]

hb

amanina nasuha said... [Reply]

happy bfday to you dear :) happy2 selalu..hehehe

Azhafizah Md Nor said... [Reply]

Happy Birthday Cik En

Nazayiena Ayiena said... [Reply]

Selamat hari jadi buat cik en,semoga pjg umur dan sihat selalu.

azizah :) said... [Reply]

happy birthdayy!

Sya Nadia said... [Reply]

happy bday cik en..semoga segala impian akan jd kenyataan...

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads