www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2013-11-12

Bitstrips - application yang tengah "hot" di fb

salam semua
ini cik en tengah duk syok guna application bistrips
benda ni agak baru dan cik en yakin ramai antara pengguna FB de join
cer ngaku cer ngaku
so far application ini merupakan comic yang diapplication untuk kita "show off" kepada friends kita apa perasaan kita
application ini bermula dengan customize watak kita
so terpulang kepada kita untuk mengdesignkan macam mana rupa kita dan menarik ada gak application bertudung. walaupun 1 ia agak menarik untuk diapplication kan 
tak la hanya tertumpu kepada "free hair"
so ini antara comic yang cik en sempat buat 



"cool " kan?
banyak lagi moments yang korang boleh gayakan..
kesluruhan badan pun boleh digerakkan tau!
try la kalau mana yang x try lagi
so ini untuk comic cik en hari ini


p/s : jom try jom



Photobucket

2 comments:

Nurzakiah Hanum said... [Reply]

layan komik

nanakimie said... [Reply]

ooo,ni ke namanya..hee.ada jugak nengok orang duk update status guna katun2 ni:)

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads