www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2013-11-12

Bitstrips - application yang tengah "hot" di fb

salam semua
ini cik en tengah duk syok guna application bistrips
benda ni agak baru dan cik en yakin ramai antara pengguna FB de join
cer ngaku cer ngaku
so far application ini merupakan comic yang diapplication untuk kita "show off" kepada friends kita apa perasaan kita
application ini bermula dengan customize watak kita
so terpulang kepada kita untuk mengdesignkan macam mana rupa kita dan menarik ada gak application bertudung. walaupun 1 ia agak menarik untuk diapplication kan 
tak la hanya tertumpu kepada "free hair"
so ini antara comic yang cik en sempat buat 



"cool " kan?
banyak lagi moments yang korang boleh gayakan..
kesluruhan badan pun boleh digerakkan tau!
try la kalau mana yang x try lagi
so ini untuk comic cik en hari ini


p/s : jom try jom



Photobucket

  2 comments:

  1. ooo,ni ke namanya..hee.ada jugak nengok orang duk update status guna katun2 ni:)

    ReplyDelete

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads