www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2013-02-18

Ular Pun Dibawa Ke Klinik Cik EN


salam
malam ini cik en nak share satu pic



ini la cik en nak cete, 
untuk jabatan perkhidmatan veterinar negeri perak terutama yang di manjung
sebenarnya kami tidak menerima patient dari golongan haiwan reptilia atau pendek kata di bawah bidang kuasa jabatan perhilitan
ini kerana skop kami lebih kepada haiwan kesayangan seperti kucing anjing arnab dan haiwan ternakan lembu, kerbau, bebiri dan kambing
untuk monyet ular, tokek, burung hantu, harimau and whatever yang diklasifikasi "wild" adalah di bawah jabatan perhilitan
tapi atas budi bicara, kami akan merawat kalau ada ubat yang bersesuai dan kepakaran pembantu veterinar yang menjaga klinik pada masa tu
so pic atas tu, owner just nak tanye jantina ular tersebut..
so cik en klik klik je. pic atas tu salah sorang officemate cik en.. 
ehehhehe


Photobucket

14 comments:

AyueJean AJ said... [Reply]

Tetiba terfikir...
Kalau ular tu sakit, macam mana nak tau dia sakit apa....?
Hehheheh...

BUNDA a.k.a KN said... [Reply]

ee jangan lah main2 ular tu..bunda geliii...

Nurzakiah Hanum said... [Reply]

geliiiiiiiiii

Eza Boom Boom :) said... [Reply]

wuwuwu, braninya kawan cik en pegang...eza mmg trauma dgn ular ni.

lady scooter said... [Reply]

hu3.. kalau saya... eiii.. dah lama cabut larikk.. bukan takut tapi geliii....heeee

tiga minit said... [Reply]

Nila dia ular jumpa doktor.hihi

nuyui a.k.a miss YUI said... [Reply]

hihi,geli lak tgk..

ros_reeza said... [Reply]

takutnya nak pegang ular.. huhu.. takut campur geli..

sal ya said... [Reply]

ular oh ular.

ayut said... [Reply]

serius???ni klu bg ayut blh sentap ni....huhuhu ==!

♥VPie◥♀◤MahaDhifa♥ said... [Reply]

.. aq takut ma ular. huhh ..

Ema Blog said... [Reply]

eeeiii..geliii

Mission Undercover said... [Reply]

Nak tau kat mana boleh beri rawatan ular area ipoh/perak?ular saya ball phyton(sama macam gmba) ada penyakit R.I(respotary infection)...penafasan.....mintak tolong sangat2...

eintan nurfuzie said... [Reply]

maaf lewat membalas.. cik en dh listkn klinikdi entry tbaru

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads