www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2013-02-18

Ular Pun Dibawa Ke Klinik Cik EN


salam
malam ini cik en nak share satu pic



ini la cik en nak cete, 
untuk jabatan perkhidmatan veterinar negeri perak terutama yang di manjung
sebenarnya kami tidak menerima patient dari golongan haiwan reptilia atau pendek kata di bawah bidang kuasa jabatan perhilitan
ini kerana skop kami lebih kepada haiwan kesayangan seperti kucing anjing arnab dan haiwan ternakan lembu, kerbau, bebiri dan kambing
untuk monyet ular, tokek, burung hantu, harimau and whatever yang diklasifikasi "wild" adalah di bawah jabatan perhilitan
tapi atas budi bicara, kami akan merawat kalau ada ubat yang bersesuai dan kepakaran pembantu veterinar yang menjaga klinik pada masa tu
so pic atas tu, owner just nak tanye jantina ular tersebut..
so cik en klik klik je. pic atas tu salah sorang officemate cik en.. 
ehehhehe


Photobucket

  14 comments:

  1. Tetiba terfikir...
    Kalau ular tu sakit, macam mana nak tau dia sakit apa....?
    Hehheheh...

    ReplyDelete
  2. ee jangan lah main2 ular tu..bunda geliii...

    ReplyDelete
  3. wuwuwu, braninya kawan cik en pegang...eza mmg trauma dgn ular ni.

    ReplyDelete
  4. hu3.. kalau saya... eiii.. dah lama cabut larikk.. bukan takut tapi geliii....heeee

    ReplyDelete
  5. takutnya nak pegang ular.. huhu.. takut campur geli..

    ReplyDelete
  6. serius???ni klu bg ayut blh sentap ni....huhuhu ==!

    ReplyDelete
  7. Nak tau kat mana boleh beri rawatan ular area ipoh/perak?ular saya ball phyton(sama macam gmba) ada penyakit R.I(respotary infection)...penafasan.....mintak tolong sangat2...

    ReplyDelete
    Replies
    1. maaf lewat membalas.. cik en dh listkn klinikdi entry tbaru

      Delete

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads

Grab Me!