www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2013-02-12

PCEDB - Review Blog HafizahHalim


salam semua!
hampir bermingu minggu cik en tak update blog..malam ni insyalah cik en akan teruskan review blog yang dah lama  update.. cik en biokan yg entry review lama terpampang di dada blog cik en.. promosi lama sikit..x gitu?
untuk kali yang ke 6 cik en nak review blog adik fizah ini


masuk je blog adik, terus je dengar alunan lagu untuk halwa telinga..
so sesiapa yg nak masuk blog adik ni kena la offkan segala, radio online, youtube dan lagu dalam pc or laptop korang tu..
so x banyak cik en leh godek2 hal adik fizah ini, tapi yang cik en tau, segala entry beliau adalah personal dan pendapat beliau sendri
blog ini guna blogskin klu x silap cik en..rite adik fizah?
cuma macam biasa, cik en tetap menitik beratkan tulisan.. tulisan adik kecik skit.. klu baya baya cik en ni, mybe la leh baca, mana yg rabun tu, kena la mendekatkan mata kat skrin ini
so far, blog ringan..
cuma kalau dapat cri header yang menarik skit...
mesti blog adik ni lagi cun...
so kalau sesiapa nak terjah dan nak berkenalan sampai menambah follower korang..moh klik sini

Photobucket

3 comments:

ZATI said... [Reply]

tekan laju2 nk terjah blog budak itu =D

Diari Si Froggie said... [Reply]

Rindu Cik Ein.. header makin lama makin lawa eh sekarang. hehe.. aida dah terjah blog adik fizah. hehe. :)

Leeza dayasari [santai leeza] said... [Reply]

mai terjah sekejap.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads