www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2013-02-12

PCEDB - Review Blog HafizahHalim


salam semua!
hampir bermingu minggu cik en tak update blog..malam ni insyalah cik en akan teruskan review blog yang dah lama  update.. cik en biokan yg entry review lama terpampang di dada blog cik en.. promosi lama sikit..x gitu?
untuk kali yang ke 6 cik en nak review blog adik fizah ini


masuk je blog adik, terus je dengar alunan lagu untuk halwa telinga..
so sesiapa yg nak masuk blog adik ni kena la offkan segala, radio online, youtube dan lagu dalam pc or laptop korang tu..
so x banyak cik en leh godek2 hal adik fizah ini, tapi yang cik en tau, segala entry beliau adalah personal dan pendapat beliau sendri
blog ini guna blogskin klu x silap cik en..rite adik fizah?
cuma macam biasa, cik en tetap menitik beratkan tulisan.. tulisan adik kecik skit.. klu baya baya cik en ni, mybe la leh baca, mana yg rabun tu, kena la mendekatkan mata kat skrin ini
so far, blog ringan..
cuma kalau dapat cri header yang menarik skit...
mesti blog adik ni lagi cun...
so kalau sesiapa nak terjah dan nak berkenalan sampai menambah follower korang..moh klik sini

Photobucket

  3 comments:

  1. tekan laju2 nk terjah blog budak itu =D

    ReplyDelete
  2. Rindu Cik Ein.. header makin lama makin lawa eh sekarang. hehe.. aida dah terjah blog adik fizah. hehe. :)

    ReplyDelete

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads

Grab Me!