www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2013-02-19

Bila Aku Kata " Aku Nak Berubah"

facebook

assalamualaikum semua!
semenjak 2 menjak dan 3 menjak ni, cik en menjadi kaki like yang tegar di facebook
ikut kepada masa yang terluang cik en akan like mana mana post dan pic yang menarik bagi cik en
tapi cik en amat tertarik dengan pic atas tu
korang dah baca? atau penah tengok pic tu?
korang hayati dan apa yang di katakan memang benar,
bila kita kata kita nak berubah
tak semestinya diri kita perfect..
kadang kdang kita still terlupa, terleka..
tapi orang sekarang akan judge yang bukan bukan
sepatutnya bila berlaku hal hal yang tak sepatutnya kita lakukan
orang sekeliling kita, kawan kawan, famili dan adik beradik harus nasihatkan, tunjuk ajarkan dan menegur dengan cara yang sepatutnya,
bukan di kecam, dikata dan di umpat
korang setuju tak apa yang cik en nak sampaikan ni?


Photobucket

  8 comments:

  1. org nak berubh, kena kena support 100% :)

    ReplyDelete
  2. kalau menarik saya pun like jugak.

    ReplyDelete
  3. ok..setuju...yg pasti klu nk menegur kena tahu cara...nk berdakwah zaman skrg ni mmg kena ada strategi.. :)) kite pon mmg slalu saje terleka dan lalai kan... ^^

    ReplyDelete
  4. Yang penting selalu mhasabah diri.. dan sentiasa ingat mengingati..

    ReplyDelete
  5. betul tu.. kalau ada yang nak berubah ke arah kebaikan, kita kena support.. bukan nak condemm dia..

    ReplyDelete

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads

Grab Me!