www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2013-02-19

Bila Aku Kata " Aku Nak Berubah"

facebook

assalamualaikum semua!
semenjak 2 menjak dan 3 menjak ni, cik en menjadi kaki like yang tegar di facebook
ikut kepada masa yang terluang cik en akan like mana mana post dan pic yang menarik bagi cik en
tapi cik en amat tertarik dengan pic atas tu
korang dah baca? atau penah tengok pic tu?
korang hayati dan apa yang di katakan memang benar,
bila kita kata kita nak berubah
tak semestinya diri kita perfect..
kadang kdang kita still terlupa, terleka..
tapi orang sekarang akan judge yang bukan bukan
sepatutnya bila berlaku hal hal yang tak sepatutnya kita lakukan
orang sekeliling kita, kawan kawan, famili dan adik beradik harus nasihatkan, tunjuk ajarkan dan menegur dengan cara yang sepatutnya,
bukan di kecam, dikata dan di umpat
korang setuju tak apa yang cik en nak sampaikan ni?


Photobucket

8 comments:

Eza Boom Boom :) said... [Reply]

org nak berubh, kena kena support 100% :)

sal ya said... [Reply]

kalau menarik saya pun like jugak.

nuyui a.k.a miss YUI said... [Reply]

yui stuju sgt..

ayut said... [Reply]

ok..setuju...yg pasti klu nk menegur kena tahu cara...nk berdakwah zaman skrg ni mmg kena ada strategi.. :)) kite pon mmg slalu saje terleka dan lalai kan... ^^

Pondok Usang said... [Reply]

Yang penting selalu mhasabah diri.. dan sentiasa ingat mengingati..

ros_reeza said... [Reply]

betul tu.. kalau ada yang nak berubah ke arah kebaikan, kita kena support.. bukan nak condemm dia..

ct kektus said... [Reply]

yup. kite sokong. :)

Ema Blog said... [Reply]

setuju

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads