www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2013-01-10

PCEDB - Review WAK GELAS


salam semua!
kita kembali untuk review baki blog yang tinggal
kebetulan cik en bercuti so cik en tak sempat nk review..
nak review ini bukan sekadar jenguk2 kejap dan buat entry tapi cik en nak round sehabis boleh dalam blog tu..
so jom kita jenguk blog wak ni..



dipanggil wak gelas dan mmg layout blog ini seakan2 gelas
dari hasil godek2, wak ni bersekolah di bukit nenas,mula beblog ogos 2010
dan sepanjang cik en meround round blog wak ni, dari dulu.. mybe since bulan 11 tahun lepas, kebanyakan entry wak dipenuhi dengan gambaran gambaran...
cik en masih ingat banyak gambar anak anak wak di rumah panjang di seberang nun..
pastu cik en tengok pic di dimerata rata, ada di johor, di perak, sarawak dan macam macam tempat lagi la
dan cik en amatla admire dengan pic yang ada dalam entry ini
dan cik en suka tegok entry pertama setiap blog..

dan cik en jumpa gak entry pertama wak
apa apa pun, komen cik en pada wak hanyalah tulisan.. 
besar dah cukup besar, penggunaan wara font dan backgroud ok cume jenis tulisan tu je..
wak banyak menggunakan bahasa selain bahasa melayu so kadang kadang la cik en kena mendekatkan mata kat desktop untuk baca pelan2
anyway ini just teguran cik en..
untuk menarik orang membaca isi entry kita..
pe pun cik en mmg admire dengan pic pic wak ini.. korang nak tengok semua pic pic wak yang lain?
klik sini

Photobucket

5 comments:

Wak Gelas™ said... [Reply]

wahhh akhirnye ada gak org review blog wak mrapu tuuu.. tenkiu timekaseh arigato .., mugo2 kita leh jadik kawan2 cyberyg baek2 .., amin ya robbal alaminn

Wak Gelas™ said... [Reply]

nasik tambah.., masa bila wak ckp sekolah kt bukit nanas, pekan nanas maybe kot.., uhhhuUU

anyway, nice review.., ;-D

ayut said... [Reply]

tulisan kat blog wak gelas besar2x...sng nmpk..hihihi.... :)

sal ya said... [Reply]

dah lama tak ke blog wak gelas.

kak nora said... [Reply]

wah! wak.. blog nyer direview lah...pasni blog bunda plk kot...hehe nak jugak..

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads