www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2013-01-10

PCEDB - Review WAK GELAS


salam semua!
kita kembali untuk review baki blog yang tinggal
kebetulan cik en bercuti so cik en tak sempat nk review..
nak review ini bukan sekadar jenguk2 kejap dan buat entry tapi cik en nak round sehabis boleh dalam blog tu..
so jom kita jenguk blog wak ni..



dipanggil wak gelas dan mmg layout blog ini seakan2 gelas
dari hasil godek2, wak ni bersekolah di bukit nenas,mula beblog ogos 2010
dan sepanjang cik en meround round blog wak ni, dari dulu.. mybe since bulan 11 tahun lepas, kebanyakan entry wak dipenuhi dengan gambaran gambaran...
cik en masih ingat banyak gambar anak anak wak di rumah panjang di seberang nun..
pastu cik en tengok pic di dimerata rata, ada di johor, di perak, sarawak dan macam macam tempat lagi la
dan cik en amatla admire dengan pic yang ada dalam entry ini
dan cik en suka tegok entry pertama setiap blog..

dan cik en jumpa gak entry pertama wak
apa apa pun, komen cik en pada wak hanyalah tulisan.. 
besar dah cukup besar, penggunaan wara font dan backgroud ok cume jenis tulisan tu je..
wak banyak menggunakan bahasa selain bahasa melayu so kadang kadang la cik en kena mendekatkan mata kat desktop untuk baca pelan2
anyway ini just teguran cik en..
untuk menarik orang membaca isi entry kita..
pe pun cik en mmg admire dengan pic pic wak ini.. korang nak tengok semua pic pic wak yang lain?
klik sini

Photobucket

  5 comments:

  1. wahhh akhirnye ada gak org review blog wak mrapu tuuu.. tenkiu timekaseh arigato .., mugo2 kita leh jadik kawan2 cyberyg baek2 .., amin ya robbal alaminn

    ReplyDelete
  2. nasik tambah.., masa bila wak ckp sekolah kt bukit nanas, pekan nanas maybe kot.., uhhhuUU

    anyway, nice review.., ;-D

    ReplyDelete
  3. tulisan kat blog wak gelas besar2x...sng nmpk..hihihi.... :)

    ReplyDelete
  4. dah lama tak ke blog wak gelas.

    ReplyDelete
  5. wah! wak.. blog nyer direview lah...pasni blog bunda plk kot...hehe nak jugak..

    ReplyDelete

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads