www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2013-01-04

PCEDB - Review SII DAYANG PUNYA BLOG



salam semua!
sampai sudah review yang ketiga
sebelum cik en pulang ke kampung 
cik en nak review blog ketiga yang join pencarian cik en tempoh hari
nama blog
Yang Cweet dan bila masuk je terasa macam di galaksi
sebab background dia hitam dan de bintang banyak2
nice!
mula mula kita kenal dulu empunya blog ini sambil melayan music widget yang ada di blog dia
nama dayang nur hafizah.. not dayang nurfaizah ok...
anak pck zamri
berumur15 tahun dan berasal dari sabah bah
kalau nak tau lebih detail klik sini
cik ne rasa adik dayang ini pakai blogskin tapi kalau tersalah cik en mohon maaf la ye adik
blog dia amatlah ringan sebab tu cik en cakap dia menggunakan blogskin.
cuma cik en nak komen bab tulisan
sebab cik en amat menitik beratkan tulisan.
cik en suka tulisan yang terang jelas, saiz sederhana dan penggunakan warna background dan warna tulisan
sebab cik en akan masuk blog korang korang yang cik en akan perhatikan dulu ISI entry korang..
sebab tu cik suka kepada reader dari follower..
tapi anyway blog macamni merupakan trend sekarang
so far thanks adik dayang sbb join pencarian cik en..
anggap pe yang cik en tegur merupakan nasihat akak akak..
tapi akak suka blog adik!
:)


Photobucket

  4 comments:

  1. Wah dah sampai episod ke 3 cik ein review.. rajin sungguh kawan aida sorang nie :) aida nak terjah blog adik dayang jugak lah.. ^^

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum misz...bagus ni terguran yg membina...:)

    ReplyDelete
  3. wah , besnye direview , CP g terjah sane ek :)

    ReplyDelete
  4. dh review dh...next review plak... *tunggu turn..ihiks!

    ReplyDelete

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads