www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2013-01-11

PCEDB - Review Blog Beautiful me


hola2
dah sampai blog ke 5 cik en review
alhamdullah dan ada 2 balance lagi
so far, jom kita terjah blog adik pmr ini
nama Azra Farhanah dan berasal dari Keningau Sabah bah
wa, ramai yang dari seberang sana yang join review cik en ini
macam ada jodoh je ngn orang sabah sarawak ini
hahah
dah2 melalut lak cik en jom kita round2 nek mr barney cik en ke blog adik ini lagi



ok, kali ini cik en tengok adik Ayin ini menggunakan more english than malay
so far, de yang berterabur but ok la..
cik en pun terabur gak..
tapi ini adalah satu cara untuk approve grammer rite..
apa apa pun jangan dilupakan bahasa ibunda..
malay atau bahasa bahasa di sabah yag mungkin adik ayin tahu
untung kalau belajar banyak bahasa ini kan?

dapat kerja pun senang nanti
so cik en dah follow twitter ayin k?
so marilah meramaikan follower adik ini.. sebab cik en tengok macam blog baru dan ya! memang new blogger
komen cik en? macam biasa, font terlalu kecik la.. kena pakai 2 speks klu cmni.. ehhehehe
nak tengok lanjut klik je header ayin kat ats tu ok?
Photobucket

  8 comments:

  1. improve kan english... maybe adik tu tghpraktis.... budak pmr kan...

    ReplyDelete
  2. bukan apprve cik en , improve , hamboi , sedar tak sedar dah review yang kelima dah , CP ckg nih dah lembab betul BW :D

    CP singgah sane :D

    ReplyDelete
  3. bgus jgk..blh praktis utk pmr.. cntik blog dia

    ReplyDelete
  4. Aida dah terjah blog adik nie.. siap follow sekali. hehe.. blog dia cantik :) rajin betul cik ein review eh.. terbaiklah cik ein :)

    ReplyDelete

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads