www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2013-01-11

PCEDB - Review Blog Beautiful me


hola2
dah sampai blog ke 5 cik en review
alhamdullah dan ada 2 balance lagi
so far, jom kita terjah blog adik pmr ini
nama Azra Farhanah dan berasal dari Keningau Sabah bah
wa, ramai yang dari seberang sana yang join review cik en ini
macam ada jodoh je ngn orang sabah sarawak ini
hahah
dah2 melalut lak cik en jom kita round2 nek mr barney cik en ke blog adik ini lagi



ok, kali ini cik en tengok adik Ayin ini menggunakan more english than malay
so far, de yang berterabur but ok la..
cik en pun terabur gak..
tapi ini adalah satu cara untuk approve grammer rite..
apa apa pun jangan dilupakan bahasa ibunda..
malay atau bahasa bahasa di sabah yag mungkin adik ayin tahu
untung kalau belajar banyak bahasa ini kan?

dapat kerja pun senang nanti
so cik en dah follow twitter ayin k?
so marilah meramaikan follower adik ini.. sebab cik en tengok macam blog baru dan ya! memang new blogger
komen cik en? macam biasa, font terlalu kecik la.. kena pakai 2 speks klu cmni.. ehhehehe
nak tengok lanjut klik je header ayin kat ats tu ok?
Photobucket

8 comments:

Leeza dayasari [santai leeza] said... [Reply]

wowww...... direview.... yeah zaaaa

Mama Adam said... [Reply]

improve kan english... maybe adik tu tghpraktis.... budak pmr kan...

cweet pinky said... [Reply]

bukan apprve cik en , improve , hamboi , sedar tak sedar dah review yang kelima dah , CP ckg nih dah lembab betul BW :D

CP singgah sane :D

dya bunga said... [Reply]

bgus jgk..blh praktis utk pmr.. cntik blog dia

Ema Blog said... [Reply]

nice

Hasrina said... [Reply]

gituuu

Aida Omar said... [Reply]

Aida dah terjah blog adik nie.. siap follow sekali. hehe.. blog dia cantik :) rajin betul cik ein review eh.. terbaiklah cik ein :)

ninaBATISTA(^_^) said... [Reply]

singgah =))

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads