www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2013-01-03

PCEDB - Review Blog Aqoustica Zati



salam semua!
review kedua cik en untuk blog comel ini
mula mula cik en masuk blog adik manis yang bernama zati ini cik en amatlah tertarik dnegan header dia... amat amat comel dan ada gabungan kaler purple...
oh awesome
cik empunya amat comel
tapi kita balik kepada tugas cik en untuk review..cik en kasi point tuk sennag korang baca ok?
  • blog ringan
  • simple
  • tapi satu page satu entry.. untuk yg beruk band ok.. xde masalah tapi kalau yang x ok, jenuh gak la dia nak tunggu loading.. mybe leh tambahkan sedikit lagi setiap page.. dan pendekkan menggunakan insert jump break.. 
  • cik en pernah baca entry beliau cinta platonik dan entry ini so simple buat ada makna tersendiri
  • ada buat bisnes online.. nak tau apa? klik sini
  • ada tutorial
  • ada freebies

so itu antara review cik en.. anyway cik en pernah tinggalkan jejak kat entry dia sebelum ini
so habis dah review ke 2.. akan menyusul review ke3..
:)

Photobucket

2 comments:

aqoustica said... [Reply]

yeay, tq cik en...pemes kejap.

ayut said... [Reply]

blog tutorial jgk la ni yer....menarik.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads