www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2012-12-20

sweetladystyle - gedung tudung online


salam semua!
kali ini cik en tak la menceritakan hal cik en tapi cik en nak promote satu blog yang cik en rasa cukup menarik di layari dan yang paling penting isi blog ini
Sweetladystyle merupakan salah satu shopping online yang khusus untuk tudung dan baju.
kebanyakan nya shawls. selain itu ada pashmina, tudung express dan beberapa clothes
cik en dapat pm di page cik en iaitu Blog Cik Eintan Nurfuzie a.k.a Cik En
meminta jasa baik cik en promote blog beliau.
hampir seminggu gak la baru la cik en keluarkan entry ini. ini disebabkan cik en kekangan masa untuk menbelek belek blog SLS ini
owner blog ini ialah WANI..
comel orangnya dan beliau sendiri merupakan model dalam blog ini.
untuk sesiapa yang baru mengenali cik en, cik en baru mula bertudung dan kurang arif sangat fesyen fesyen terkini perihal tudung ini..
tapi bila cik en melayari blog SLS ini cik en baru dapat tahu pelbagai jenis tudung.
ada tudung syria, pashmina,shawls dan yang masih setia dengan tudung bawal, wani masih de jual dalam SLS ini
SLS ini telah didaftarkan bawah SSM dan korang tak perlu la risau untuk shopping dalam SLS ini.
disini cik en share sikit tudung yang menarik perhatian cik en










cantik cantikkan.. kalau korang nak tengok yang lain korang boleh la layari blog wani 
klik sini 
dan kalau sesiapa berminat boleh la order dan camne nak order?
korang jangan risau.. sebab kat blog wani tu akan terangkan semua detail nye
cik en pun nak cuci mata balik menyambung tengok kesemua koleksi tudung SLS ni...
jom!
Photobucket

  3 comments:

  1. wak pon sukak corak tudung purple tu jugakkk.. aHHHKs

    ReplyDelete
  2. blogshop ea...try singgah jap nnt...

    ReplyDelete

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads

Grab Me!