www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2012-12-27

Pencarian Cik EN dan Blog - Blog Direview


STICKY POST

salam semua
rajin pulak cik en kali ini kan?
cik en sebenarnya nak mencari 3 buah blog untuk direview
bukannya cik en uat 1 entry 3 blog tapi 1 blog untuk fully 1 entry 
tujuan cik en untuk menambah kenalan dan sesiapa yang buat niaga online boleh la promote perniagaan dorang..
kalau berminat ikutlah syarat syarat bawah ini


  • Wajib ada blog sendiri (of course la kan)
  • Tak Wajib Follow cik di blog atau page
  • copy paste header bawah ini dan linkkan ke blog cik en



  • Buat Tajuk entry - Cik en! Blog ___________ nak di review ( tempat kosong tu letak nama blog korang)
  • pastu link je kat entry ini k?
tamat 
27 Disember 2012
8.59 malam

UPDATE PESERTA


  1. http://bee-shawal.blogspot.com/2012/12/cik-en-blog-bee-shawalblogspotcom-nak_20.html
  2. http://aqoustica.blogspot.com/2012/12/cik-en-blog-aqoustica-zati-nak-di-review.html
  3. http://yanq-cweet.blogspot.com/2012/12/cik-en-blog-sii-dayang-punya-blog-nak.html
  4. http://wakgelas.blogspot.com/2012/12/cik-en-blog-wak-gelas-nak-di-review.html
  5. http://itsherayin.blogspot.com/2012/12/cik-en-blog-super-awesome-nak-di-rewiew.html
  6. http://rainbowmaiilife.blogspot.com/2012/12/cik-en-blog-hafizahhalim-nak-di-review.html
  7. http://anith-amalina.blogspot.com/2012/12/cik-en-blog-anith-nak-di-review.html


Photobucket

18 comments:

Bee Shaz wals said... [Reply]

hi admin shaz join yea

http://bee-shawal.blogspot.com/2012/12/cik-en-blog-bee-shawalblogspotcom-nak.html

Ordinary Zati said... [Reply]

sy dtg join :) http://aqoustica.blogspot.com/2012/12/cik-en-blog-aqoustica-zati-nak-di-review.html

aini shahroni said... [Reply]

selamat membuat segmen cik en!
much love XOXO!

from ::Arkitek Hati::

ayut said... [Reply]

wahhh...cik en bt segmen.. :) header pon dh btukar...

Nazayiena said... [Reply]

Rajinnya nanti nak join juga.

Dayang .N.H said... [Reply]

sya join ;)
http://yanq-cweet.blogspot.com/2012/12/cik-en-blog-sii-dayang-punya-blog-nak.html

nuyui a.k.a miss YUI said... [Reply]

eh2..besh ni..

Rinem said... [Reply]

review nya maksudnya gimana cik? kok saya gak begitu paham, hehe maaf

Wak Gelas™ said... [Reply]

wak nak join laa, bolee?

Wak Gelas™ said... [Reply]

oke dh siap entry wak.. ihIkks

http://wakgelas.blogspot.com/2012/12/cik-en-blog-wak-gelas-nak-di-review.html

My story :) said... [Reply]

sya join :)

http://itsherayin.blogspot.com/2012/12/cik-en-blog-super-awesome-nak-di-rewiew.html

My story :) said... [Reply]

sya join :)

http://itsherayin.blogspot.com/2012/12/cik-en-blog-super-awesome-nak-di-rewiew.html

♥VPie◥♀◤MahaDhifa♥ said... [Reply]

.. wouwww,, banyak juga nich yg ikutan. GudLuck ya kawan?!? ..

man said... [Reply]

Sy join..http://ajax85.blogspot.com

fiezaaaaaaaa said... [Reply]

join :) http://rainbowmaiilife.blogspot.com/2012/12/cik-en-blog-hafizahhalim-nak-di-review.html

Anith Amalina said... [Reply]

salam ~
anith join ~
http://anith-amalina.blogspot.com/2012/12/cik-en-blog-anith-nak-di-review.html ~

nanakimie said... [Reply]

ala,xsempat join:)

sal ya said... [Reply]

tak sempat join. ada mslh dgn line skg ni.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads