www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2012-12-27

Pencarian Cik EN dan Blog - Blog Direview


STICKY POST

salam semua
rajin pulak cik en kali ini kan?
cik en sebenarnya nak mencari 3 buah blog untuk direview
bukannya cik en uat 1 entry 3 blog tapi 1 blog untuk fully 1 entry 
tujuan cik en untuk menambah kenalan dan sesiapa yang buat niaga online boleh la promote perniagaan dorang..
kalau berminat ikutlah syarat syarat bawah ini


  • Wajib ada blog sendiri (of course la kan)
  • Tak Wajib Follow cik di blog atau page
  • copy paste header bawah ini dan linkkan ke blog cik en



  • Buat Tajuk entry - Cik en! Blog ___________ nak di review ( tempat kosong tu letak nama blog korang)
  • pastu link je kat entry ini k?
tamat 
27 Disember 2012
8.59 malam

UPDATE PESERTA


  1. http://bee-shawal.blogspot.com/2012/12/cik-en-blog-bee-shawalblogspotcom-nak_20.html
  2. http://aqoustica.blogspot.com/2012/12/cik-en-blog-aqoustica-zati-nak-di-review.html
  3. http://yanq-cweet.blogspot.com/2012/12/cik-en-blog-sii-dayang-punya-blog-nak.html
  4. http://wakgelas.blogspot.com/2012/12/cik-en-blog-wak-gelas-nak-di-review.html
  5. http://itsherayin.blogspot.com/2012/12/cik-en-blog-super-awesome-nak-di-rewiew.html
  6. http://rainbowmaiilife.blogspot.com/2012/12/cik-en-blog-hafizahhalim-nak-di-review.html
  7. http://anith-amalina.blogspot.com/2012/12/cik-en-blog-anith-nak-di-review.html


Photobucket

  18 comments:

  1. hi admin shaz join yea

    http://bee-shawal.blogspot.com/2012/12/cik-en-blog-bee-shawalblogspotcom-nak.html

    ReplyDelete
  2. sy dtg join :) http://aqoustica.blogspot.com/2012/12/cik-en-blog-aqoustica-zati-nak-di-review.html

    ReplyDelete
  3. selamat membuat segmen cik en!
    much love XOXO!

    from ::Arkitek Hati::

    ReplyDelete
  4. wahhh...cik en bt segmen.. :) header pon dh btukar...

    ReplyDelete
  5. sya join ;)
    http://yanq-cweet.blogspot.com/2012/12/cik-en-blog-sii-dayang-punya-blog-nak.html

    ReplyDelete
  6. review nya maksudnya gimana cik? kok saya gak begitu paham, hehe maaf

    ReplyDelete
  7. oke dh siap entry wak.. ihIkks

    http://wakgelas.blogspot.com/2012/12/cik-en-blog-wak-gelas-nak-di-review.html

    ReplyDelete
  8. sya join :)

    http://itsherayin.blogspot.com/2012/12/cik-en-blog-super-awesome-nak-di-rewiew.html

    ReplyDelete
  9. sya join :)

    http://itsherayin.blogspot.com/2012/12/cik-en-blog-super-awesome-nak-di-rewiew.html

    ReplyDelete
  10. .. wouwww,, banyak juga nich yg ikutan. GudLuck ya kawan?!? ..

    ReplyDelete
  11. Sy join..http://ajax85.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. join :) http://rainbowmaiilife.blogspot.com/2012/12/cik-en-blog-hafizahhalim-nak-di-review.html

    ReplyDelete
  13. salam ~
    anith join ~
    http://anith-amalina.blogspot.com/2012/12/cik-en-blog-anith-nak-di-review.html ~

    ReplyDelete
  14. tak sempat join. ada mslh dgn line skg ni.

    ReplyDelete

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads