www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2012-12-21

BLOGLIST BLOGGER BAHARU 2013 | SEGMEN

salam 
hai, cik en pun dah lupe pernah join segmen ini satu ketika dulu..
hehehe.. banyak sangat koje tu yang terlupa sedikit.. nasib la de buat bloglist baru..
baru la refresh balik.. ehheheh dah ingat dah
untuk tahun 2013 ini cik en nak join lagi..
so no id cik en 
dan sesiapa yang berminat klik je image atas tu..
jom kita memeriahkan
korang akan dilistkan di

Photobucket

12 comments:

Anum said... [Reply]

good luck

ahsfantasy24 said... [Reply]

Dear, kita dah update link blog kamu,
Thanks sangat sebab memeriahkan segmen..
harap2 dapat membantu tambah follower :)

Terbaru: Segmen Tingkatkan Follower,!

Che Siti Maryam said... [Reply]

salam segmen yang sama :)
datang dan follow sini..
jemput singgah ke blog yam yer....

http://csmaryam.blogspot.com/2012/12/jom-join-blogger-baru.html

imanina zahri said... [Reply]

Salam. Dari segmen yg sama n follow sini. Jemput singgah.

http://sayasukamakanbiskut.blogspot.com/2012/12/jom-join-bloglist-blogger-baharu-2o13.html?m=1

Walid Ali said... [Reply]

done follow dari segmen sama :D

Zara Mazlan said... [Reply]

dari segmen yang sama
http://inspiritdays.blogspot.com/2012/12/bloglist-blogger-baharu-2013-segmen.html
follow kamu, good luck ye :)

Mama Adam said... [Reply]

assalam,

dr segmen sama

http://my-adam.blogspot.com/2012/12/bloglist-blogger-baharu-2013.html

isam ismail said... [Reply]

salam singgah kenal para blogger,, nice blog

Secret Of Shaila said... [Reply]

Salam..^^
Singgah dari segment yang sama Jalan-jalan sambil follow..^^ jemput singgah+komen blog saya^^

http://secretofshaila.blogspot.com/2012/12/bloglist-blogger-baharu-2013-segmen.html

Pelengkap Rusuk Kiri said... [Reply]

follow sini dari segmen yang sama :)

jemput singgah ke http://pelengkaprusukiri.blogspot.com/2012/12/bloglist-blogger-baharu-2013-segmen.html

JIBA SUHA said... [Reply]

Salam dari
http://systaahoneebunny.blogspot.com/2012/12/bloglist-blogger-baharu-2013-segmen.html
segmen yang sama , done follow anda , follow me back ^^

Ieta Mat Sa'ad said... [Reply]

done follow... dari segmen sama. Jom singgah blog sy http://www.ieta.my tq :)

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads