www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2012-12-21

BLOGLIST BLOGGER BAHARU 2013 | SEGMEN

salam 
hai, cik en pun dah lupe pernah join segmen ini satu ketika dulu..
hehehe.. banyak sangat koje tu yang terlupa sedikit.. nasib la de buat bloglist baru..
baru la refresh balik.. ehheheh dah ingat dah
untuk tahun 2013 ini cik en nak join lagi..
so no id cik en 
dan sesiapa yang berminat klik je image atas tu..
jom kita memeriahkan
korang akan dilistkan di

Photobucket

  12 comments:

  1. Dear, kita dah update link blog kamu,
    Thanks sangat sebab memeriahkan segmen..
    harap2 dapat membantu tambah follower :)

    Terbaru: Segmen Tingkatkan Follower,!

    ReplyDelete
  2. salam segmen yang sama :)
    datang dan follow sini..
    jemput singgah ke blog yam yer....

    http://csmaryam.blogspot.com/2012/12/jom-join-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  3. Salam. Dari segmen yg sama n follow sini. Jemput singgah.

    http://sayasukamakanbiskut.blogspot.com/2012/12/jom-join-bloglist-blogger-baharu-2o13.html?m=1

    ReplyDelete
  4. done follow dari segmen sama :D

    ReplyDelete
  5. dari segmen yang sama
    http://inspiritdays.blogspot.com/2012/12/bloglist-blogger-baharu-2013-segmen.html
    follow kamu, good luck ye :)

    ReplyDelete
  6. assalam,

    dr segmen sama

    http://my-adam.blogspot.com/2012/12/bloglist-blogger-baharu-2013.html

    ReplyDelete
  7. salam singgah kenal para blogger,, nice blog

    ReplyDelete
  8. Salam..^^
    Singgah dari segment yang sama Jalan-jalan sambil follow..^^ jemput singgah+komen blog saya^^

    http://secretofshaila.blogspot.com/2012/12/bloglist-blogger-baharu-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  9. follow sini dari segmen yang sama :)

    jemput singgah ke http://pelengkaprusukiri.blogspot.com/2012/12/bloglist-blogger-baharu-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  10. Salam dari
    http://systaahoneebunny.blogspot.com/2012/12/bloglist-blogger-baharu-2013-segmen.html
    segmen yang sama , done follow anda , follow me back ^^

    ReplyDelete
  11. done follow... dari segmen sama. Jom singgah blog sy http://www.ieta.my tq :)

    ReplyDelete

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads

Grab Me!