www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2012-09-26

2012-09-22

2012-09-20

Komik Jawi AnNur dan Meow


salam semua!
lama cik en x mengudate blog cik en..
hari ini cik en kena gak update sikit..
banyak keje sangat lately ni..
tempahan blog pun still masih belum siap lagi.
kebetulan line internet agak slow sekarang ni
tapi cik en gagahkan juga mengudate..
hadiah untuk 5 blogger bertuah pun cik en masih belum send.. belum berkesempatan nak ke pejabat pos..
hari ini just cik en nak update pasal satu blog ini.. 
cik en admire sangat..
diikutkan cik en cume like page dia di FB.. tapi baru baru ni baru cik en perasan dia dah bukak blog dia sendiri.. so cepat2 la cik en follow..
isk.. pe la cik en ni.. cepat la cete.. ni nak panjang panjangkan ayat pulak.. ehheh
okey2.. cik en sebenarnya amat admirer pada page ini
cik en paling minat pada komik jawi dia..
cik en ni xla pandai berbahsa jawi tapi kalau cik en jumpa apa apa pun tak kisah la surat khabar, pamplet, majalah, komik yang berbahasa jawi.. memang cik en akan baca sampai habis..
cik en masa kecik kecik belajar di sekolah agama rakyat tiap tiap petang.. so de 8 subjek diajar.. mana yang pernah sekolah agama petang petang tu tahu la..
dulu cik en lebih meminati subjek Al-Quran dari jawi.. 
tau kenapa?
sebab Al-Quran ada baris atas bawah dan sebagainya.. senang untuk cik en baca.. tapi jawi sebaliknya.. agak susah la masa tu..
so bila dah besar cmni.. susah kita nak tengok bahasa jawi ni cume kalau nak kena la beli surat khabar jawi..
tapi bila kawan cik en de shared komik ni, cik en cepat2 like n terus baca semua komik jawi beliau
cik en pun tak tahu la.. empunya page itu laki atau perempuan..
tapi memang cik en admirer sangat la..
awal awal itu, agak merangkak gak la.. sebab lama x membaca.. tapi sekarang dah lancar.. huhuhu
komik ini menceritakan An-Nur,Afi dan Meow..
agak kelakar gak la.. 
yang paling kelakar si Meow la.. ini antara komik yang ada 

2012-09-19

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Shoplinks.Asia

Ads