www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2012-07-11

Siapa Paling Power?


FACEBOOK : Aku pula kenal dengan semua orang .

FRIENDSTER : A'aa, semua kenalan aku kau curi !

MYSPACE : Kami musuh anda wahai Facebook !
TWITTER : Takpe Facebook, aku back-up kau .
GOOGLE : DIAMMM !! Aku ada semuanya .
MOZILA : Eh , tanpa aku , korang tidak boleh diakses .
IE : Wei Mozilla , sendrik mau ingat ha . . gua kan ada !

MOZILA : Lu pehal ? Kacau line orang jer !

IE : Lu dulu la mamat , mengaku lu sorang
jer boleh akses pada diaorang tadi ! !


INTERNET : Sudah !!! jangan gaduh-gaduh ! Kalau
aku takde , korang lagi la takde ! Power tak aku ?

FACEBOOK : Hmmm , akulah yang paling ramai
di kunjungi . Jadi gua yang terbaekkkkk !!!


YAHOO : Facebook, jangan riak . Kalau aku takde,
mana boleh buat email !


GOOGLE : Yahoo, Gua kan boleh buat email gak !

MAXIS, CELCOM, TMNET : (serentak) Ehem! Lu org
ingat kami ni kayu ?


TNB : Diamlah korang, nanti aku matikan elektrik . .baru korang tau siapa paling power !

tak payah nak berlagak siapa paling power.
Alam ini ALLAH yang punya!!



kredit : facebook
Photobucket

  17 comments:

  1. ahaha btol2. Allah la yg paling power allahuakbar :)

    ReplyDelete
  2. hahaha... gamaknya TNB la paling power :P

    ReplyDelete
  3. nice sharing sis. a lil funny :) Allah lg power, power dr ape yg power yg ade kt dunie ni. xperlu semua tu, cuma tadah tgn, doa tetap boleh smpai pada-Nya.. :)

    ReplyDelete
  4. hihihi...disamping2 berjenaka,terselit peringatan :) ha..kan dh tau sape berkuasa..

    ReplyDelete
  5. Hahaha lucu pon ada tapi benar benar belaka. Masing2 saling berkait antara satu sama lain jadi moralnya kangan RIAK..

    ReplyDelete
  6. Kahkahkah! Semua berebut2 nak jadi yang paling power..

    ReplyDelete
  7. haha...semua pun mengaku hebat...

    ReplyDelete
  8. hehehe.. masing2 dok gaduh ye...

    ReplyDelete
  9. haha. ni pun nak bergaduh bagai nak rak. ;)

    ReplyDelete

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads

Grab Me!