www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2012-07-11

Siapa Paling Power?


FACEBOOK : Aku pula kenal dengan semua orang .

FRIENDSTER : A'aa, semua kenalan aku kau curi !

MYSPACE : Kami musuh anda wahai Facebook !
TWITTER : Takpe Facebook, aku back-up kau .
GOOGLE : DIAMMM !! Aku ada semuanya .
MOZILA : Eh , tanpa aku , korang tidak boleh diakses .
IE : Wei Mozilla , sendrik mau ingat ha . . gua kan ada !

MOZILA : Lu pehal ? Kacau line orang jer !

IE : Lu dulu la mamat , mengaku lu sorang
jer boleh akses pada diaorang tadi ! !


INTERNET : Sudah !!! jangan gaduh-gaduh ! Kalau
aku takde , korang lagi la takde ! Power tak aku ?

FACEBOOK : Hmmm , akulah yang paling ramai
di kunjungi . Jadi gua yang terbaekkkkk !!!


YAHOO : Facebook, jangan riak . Kalau aku takde,
mana boleh buat email !


GOOGLE : Yahoo, Gua kan boleh buat email gak !

MAXIS, CELCOM, TMNET : (serentak) Ehem! Lu org
ingat kami ni kayu ?


TNB : Diamlah korang, nanti aku matikan elektrik . .baru korang tau siapa paling power !

tak payah nak berlagak siapa paling power.
Alam ini ALLAH yang punya!!



kredit : facebook
Photobucket

17 comments:

Anum said... [Reply]

hahahha
vote FB

cik kitty said... [Reply]

ahaha btol2. Allah la yg paling power allahuakbar :)

Aida Omar said... [Reply]

hahaha... gamaknya TNB la paling power :P

Natasha said... [Reply]

nice sharing sis. a lil funny :) Allah lg power, power dr ape yg power yg ade kt dunie ni. xperlu semua tu, cuma tadah tgn, doa tetap boleh smpai pada-Nya.. :)

IntaNBerliaN said... [Reply]

hahahha bergaduh plak.. kikikii

ayut said... [Reply]

hihihi...disamping2 berjenaka,terselit peringatan :) ha..kan dh tau sape berkuasa..

Hartina Arssid said... [Reply]

Hahaha lucu pon ada tapi benar benar belaka. Masing2 saling berkait antara satu sama lain jadi moralnya kangan RIAK..

Misz Mieza said... [Reply]

Kahkahkah! Semua berebut2 nak jadi yang paling power..

~MiZz Atie ZieYa~ said... [Reply]

hidup TNB!!

man said... [Reply]

pandai awk..hehe

Yumida said... [Reply]

haha...sokong!

cweet pinky said... [Reply]

betul !!

wahida said... [Reply]

haha...semua pun mengaku hebat...

widiea azira said... [Reply]

muhahaha terbaikkkkkkk

ros_reeza said... [Reply]

hehehe.. masing2 dok gaduh ye...

9n0L4 said... [Reply]

haha. ni pun nak bergaduh bagai nak rak. ;)

CIK TOM said... [Reply]

hehhe...semua nak gaduh..

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads