www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2012-07-10

Konvensyen Kecemerlangan Diri DVS 2012


 salam semua!
mesti ramai yang tertanya kenapa cik en tak terjah blog korang dalam seminggu ni..
mula2 korang kena tengok entry ini
dan ini
kali ini cik en nak share sikit pic semasa kovensyen hari tu yang berlangsung di INSPEN Putrajaya Presient 14 pada 5-8 Julai 2012

dalam kenderaan


pendaftaran dan rehersel kawad


team perbarisan





bersama farah, aweks perak yang pegang sepanduk
semasa perbarisan
pemberian cenderamata kepada pengarah DVS malaysia







team bola jaring


team kebudayaan dan kesenian


makan malam bersama pengarah DVS
dan untuk pengetahuan semua.
JPVPK menang dalam pembarisan tau.. dapat la piala pusingan


piala pusingan
JPVPK sememangnya tak dapat menurunkan semua pemain hebat.. ada yang bersalin, pregnent, sakit tangan dan kaki.. so bagi penyertaan cik en yang pertama ini, cik en anggap hebat gak.. walaupun kalah, semnagat kami kuat tau.. setiap perlawanan semua turun padang..


p/s chaiyok JPVPK!
Photobucket

  16 comments:

  1. wow seronoknya tgk gambar2

    ReplyDelete
  2. minggu yang sibuk tp mencergaskan...

    ReplyDelete
  3. meriah....
    alhamdulillah ada jugak hadiah...

    :D

    ReplyDelete
  4. wahhh...meriahnya!! dah lama betul tak join aktiviti kawad macam ni..rindu la pula :)

    ReplyDelete
  5. haaa best nye hehehe suke r aktiviti mcm ni :)

    ReplyDelete
  6. memg best, tp yg xsgup..mesti sunburn muka..oh tidakkkk

    ReplyDelete
  7. Dah agak dah sebab ada baca entri lepas pasal konvensyen Perak. Lol.

    ReplyDelete
  8. ooo sbb pergi konvensyen upenya.. patut lama xnmpk :-)

    ReplyDelete
  9. wahwah..PERAK..BOLEH!!!..ape pon ta boleh..ngeee..nsib kawad menang..

    ReplyDelete
  10. Dah legakan setelah berkampung di INSPEN Putrajaya 5-8 Julai lps.

    ReplyDelete
  11. adat bertanding ada kalah menang..pe pun tahniah utk semangat yg ada!

    ReplyDelete
  12. wah cik ein ada di putrajaya eh hari tu.. meriahnya majlis dia..

    ReplyDelete

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads