www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2012-07-10

Konvensyen Kecemerlangan Diri DVS 2012


 salam semua!
mesti ramai yang tertanya kenapa cik en tak terjah blog korang dalam seminggu ni..
mula2 korang kena tengok entry ini
dan ini
kali ini cik en nak share sikit pic semasa kovensyen hari tu yang berlangsung di INSPEN Putrajaya Presient 14 pada 5-8 Julai 2012

dalam kenderaan


pendaftaran dan rehersel kawad


team perbarisan





bersama farah, aweks perak yang pegang sepanduk
semasa perbarisan
pemberian cenderamata kepada pengarah DVS malaysia







team bola jaring


team kebudayaan dan kesenian


makan malam bersama pengarah DVS
dan untuk pengetahuan semua.
JPVPK menang dalam pembarisan tau.. dapat la piala pusingan


piala pusingan
JPVPK sememangnya tak dapat menurunkan semua pemain hebat.. ada yang bersalin, pregnent, sakit tangan dan kaki.. so bagi penyertaan cik en yang pertama ini, cik en anggap hebat gak.. walaupun kalah, semnagat kami kuat tau.. setiap perlawanan semua turun padang..


p/s chaiyok JPVPK!
Photobucket

16 comments:

Anum said... [Reply]

wow seronoknya tgk gambar2

TIGA MINIT said... [Reply]

minggu yang sibuk tp mencergaskan...

nuyui a.k.a miss YUI said... [Reply]

beshla aktviti cmni..

Masz Sidek said... [Reply]

meriah....
alhamdulillah ada jugak hadiah...

:D

Che Rosliza Che mat said... [Reply]

kesibukan melanda diri hihihi

Dylla Abas said... [Reply]

wahhh...meriahnya!! dah lama betul tak join aktiviti kawad macam ni..rindu la pula :)

Bulan Syurga Firdausi said... [Reply]

haaa best nye hehehe suke r aktiviti mcm ni :)

Mrs Lurve said... [Reply]

memg best, tp yg xsgup..mesti sunburn muka..oh tidakkkk

cik kitty said... [Reply]

kitty datang!!!!

Apple said... [Reply]

Dah agak dah sebab ada baca entri lepas pasal konvensyen Perak. Lol.

ain dzaya said... [Reply]

owh..konvokesyen rupanya..hihi


Beli Sikat Baru.

IntaNBerliaN said... [Reply]

ooo sbb pergi konvensyen upenya.. patut lama xnmpk :-)

anismelon said... [Reply]

wahwah..PERAK..BOLEH!!!..ape pon ta boleh..ngeee..nsib kawad menang..

Nazayiena said... [Reply]

Dah legakan setelah berkampung di INSPEN Putrajaya 5-8 Julai lps.

CIK TOM said... [Reply]

adat bertanding ada kalah menang..pe pun tahniah utk semangat yg ada!

Aida Omar said... [Reply]

wah cik ein ada di putrajaya eh hari tu.. meriahnya majlis dia..

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads