www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2012-06-05

Tren Pic Probile dalam FB



salam semua..
tadi duk la mngecek teman teman dalam fb cik en..
1st yang kita akan tengok ialah pic profile teman teman kita tu kan?
Cik en perhatikan ada beberapa tren yang pic dorang letak untuk pic profile dorang


Single - Akan letak pic sendiri, pic artis atau pic family
Couple - letak pic ngn bf/gf atau pic yang de lambang love love
Bertunang - akan letak pic bertunang
Berkhawin - konpom letak pic cun masa majlis kawen
Masa pregnant - Letak pic pregnant dengan yut besar kedepan atau pic kanak kanak comel(petua untuk dptkan bby comel)
Bersalin - Bapak dan mak konpom letak pic baby baru dorang
Ada anak 2 3 orang - letak pic anak anak..
Dah ada menantu - letak pic sendiri dengan isteri/suami
dah ada cucu - letak pic cucu
Duda /Janda - Letak pic masa muda muda
 bercinta lepas tu break..akan letak gmbr sedih2 <------ CIK LYEEN CUPCAKES (update)hehehe


p/s : korang perasan tak semua tu.. ada pe2 lg yg cik en tertinggal ke?



Photobucket

11 comments:

Cik Lyeen said... [Reply]

hahhahaha,,,cik en..kalau yg bercinta lepas tu break..akan letak gmbr sedih2....*mcm lyeen lew tew..hikhik

Deq's Qienz said... [Reply]

hahaaa..ader jugak mak budak suke tak pic solo..saya lah tuh..hehee

Bobo said... [Reply]

saya letak gmbr sendiri je :)

Sayidah Nafisah Ruslan said... [Reply]

haah lah.. memang semua nya akan macam tu..

~::Chenta::~ said... [Reply]

heheheh ... dengan cara camtu je .. dapat tau sp pemilik fb tu .. & perkembangna terbarunya !
kan kan kan

Eza Boom Boom :) said... [Reply]

Eza suka letak gambar sendiri & cartoon & ngan kawan2... single eh tuu?? hihikk.. :)

Yumida said... [Reply]

erk...bkn dh break..diorg terus deactive fb ke? kwn2 byk komen gitu..hehe

FEDO said... [Reply]

Hehe. Ceriteranya... Fb.. Kalau fb bankrup. Cmana tu ar. :)

IntaNBerliaN said... [Reply]

sy hanya letak gambo baju baby je.. xsk ltk gambo dkt fb.. hihii

keli menari said... [Reply]

Haha.Adoi . Saya nye takde pic langSUNG.Haha

Cik Anita said... [Reply]

hehe.. betul gak tu.. tapi standard lah tu.. :D

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads