www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2012-06-05

Tren Pic Probile dalam FB



salam semua..
tadi duk la mngecek teman teman dalam fb cik en..
1st yang kita akan tengok ialah pic profile teman teman kita tu kan?
Cik en perhatikan ada beberapa tren yang pic dorang letak untuk pic profile dorang


Single - Akan letak pic sendiri, pic artis atau pic family
Couple - letak pic ngn bf/gf atau pic yang de lambang love love
Bertunang - akan letak pic bertunang
Berkhawin - konpom letak pic cun masa majlis kawen
Masa pregnant - Letak pic pregnant dengan yut besar kedepan atau pic kanak kanak comel(petua untuk dptkan bby comel)
Bersalin - Bapak dan mak konpom letak pic baby baru dorang
Ada anak 2 3 orang - letak pic anak anak..
Dah ada menantu - letak pic sendiri dengan isteri/suami
dah ada cucu - letak pic cucu
Duda /Janda - Letak pic masa muda muda
 bercinta lepas tu break..akan letak gmbr sedih2 <------ CIK LYEEN CUPCAKES (update)hehehe


p/s : korang perasan tak semua tu.. ada pe2 lg yg cik en tertinggal ke?



Photobucket

  11 comments:

  1. hahhahaha,,,cik en..kalau yg bercinta lepas tu break..akan letak gmbr sedih2....*mcm lyeen lew tew..hikhik

    ReplyDelete
  2. hahaaa..ader jugak mak budak suke tak pic solo..saya lah tuh..hehee

    ReplyDelete
  3. saya letak gmbr sendiri je :)

    ReplyDelete
  4. haah lah.. memang semua nya akan macam tu..

    ReplyDelete
  5. heheheh ... dengan cara camtu je .. dapat tau sp pemilik fb tu .. & perkembangna terbarunya !
    kan kan kan

    ReplyDelete
  6. Eza suka letak gambar sendiri & cartoon & ngan kawan2... single eh tuu?? hihikk.. :)

    ReplyDelete
  7. erk...bkn dh break..diorg terus deactive fb ke? kwn2 byk komen gitu..hehe

    ReplyDelete
  8. Hehe. Ceriteranya... Fb.. Kalau fb bankrup. Cmana tu ar. :)

    ReplyDelete
  9. sy hanya letak gambo baju baby je.. xsk ltk gambo dkt fb.. hihii

    ReplyDelete
  10. Haha.Adoi . Saya nye takde pic langSUNG.Haha

    ReplyDelete
  11. hehe.. betul gak tu.. tapi standard lah tu.. :D

    ReplyDelete

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads

Grab Me!